Μυρσίνη Λατζουράκη και Άννα Μαχαιροπούλου αφηγούνται αγαπημένα παραμύθια

20.05.2020 23:29

Πρωτοβουλία της ΔΚΕΠΠΑΚ για τους μικρούς δημότες

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού -Παιδείας - Αθλητισμού Κομοτηνής, στα πλαίσια της διαδικτυακής της παρουσίας, την Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 11 το πρωί, θα έχει μία έκπληξη για τους μικρούς της φίλους.

Θα μεταδώσει, δύο οπτικοποιημένα παραμύθια που διαβάζουν δύο καταξιωμένες Κομοτηναίες καλλιτέχνιδες, η Μυρσίνη Λατζουράκη και η Άννα Μαχαιροπούλου.
Το πρώτο παραμύθι, είναι το “Το Αίνιγμα του Τρουλ” της Μαρίας Παπαγιάννη,σε επιμέλεια – αφήγηση της Μυρσίνης Λαντζουράκη και συντελεστές τους εξής: Κάμερα: Δημήτρης Πολίτης, Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς Μουσική: Πάνος Αναστασίου Επιμέλεια - μοντάζ - εφέ βίντεο: Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς.

Το δεύτερο παραμύθι είναι “Ο Μικρός Πρίγκιπας” του Σαιντ Εξυπερύ, σε επιμέλεια – αφήγηση της Άννας Μαχαιροπούλου και συντελεστές τους εξής: Κάμερα: Δημήτρης Πολίτης, Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς Επιμέλεια - μοντάζ - εφέ βίντεο: Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς.

Οι πολίτες της Κομοτηνής, το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι την ώρα της μετάδοσης να είναι στη σελίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ στο Facebook προκειμένου να τις παρακολουθήσουν ζωντανά στις οθόνες τους.

Μετά το πέρας των μεταδόσεων, τα βίντεο θα παραμένουν στη σελίδα, για να τα παρακολουθήσουν αργότερα και όλοι όσοι δεν θα μπορέσουν την συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine