Δωρεα τεχνολογικου εξοπλισμου στα Μειονοτικα Σχολεια Ασωματων 1ο και Οργανης

Για τις ανάγκες τηλεκπαίδευσης 44 μαθητών

«Το σχολείο μας δεν αφήνει κανένα παιδί πίσω. Πρόσβαση για όλους τους μαθητές μας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέχρι να γυρίσουμε όλοι υγιείς στην φυσική μας τάξη».
 

Με αυτό το σύνθημα  οι Σύλλογοι Διδασκόντων των Μειονοτικών Σχολείων Ασωμάτων  1ου και  Οργάνης παρέδωσαν σε 44 μαθητές ψηφιακό εξοπλισμό προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης τους.

Όπως εξηγούν σε σχετικό τους κοινό μήνυμα οι σύλλογοι διδασκόντων «τα τάμπλετ που προσφέρθηκαν, θα συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των μαθητών των σχολείων μας, ενισχύοντας τη διαδικτυακή εκπαίδευση, η οποία λόγω της παρούσας κατάστασης, εν τω μέσω της πανδημίας, καθίσταται επιβεβλημένη.
 

Η φροντίδα και το ενδιαφέρον για την εκπαίδευση των παιδιών μας αποτελεί σπουδαία επένδυση για το μέλλον του τόπου μας, ενώ τέτοιου είδους γενναιόδωρες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν έμπρακτα την ποιότητα και την αξία της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης».
 
Οι διευθυντές, υποδιευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων δεν παραλείπουν να επισημάνουν πως «για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ειδικά  στο πλαίσιο της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον δωρητή μας, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του,  τονίζοντας πως  με αυτήν του  την κίνηση αναδεικνύει την αλληλεγγύη στην κοινωνία μας και την αξία της εθελοντικής  προσφοράς.
 

Ευτυχώς στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, υπάρχουν άνθρωποι με υψηλό αίσθημα φιλανθρωπίας, προσφοράς και αγάπης, κυρίως προς τα παιδιά, ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκεύματος! Η άμεση ανταπόκριση τους, απέδειξε την αγάπη τους για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.