Απο τις σελιδες του «Παρατηρητη της Θρακης» στην εκπομπη «Ενα εργο μια ιστορια» του ΣΚΑΙ (+Βιντεο)

Της έκδοσης

Νιώθουμε ηθική ικανοποίηση όταν καταφέρνουμε να αναδείξουμε προσωπικότητες το έργο των οποίων είναι άξιο συγχαρητηρίων και αυτό εν συνεχεία παίρνει προεκτάσεις.  Έτσι λοιπόν, το θέμα που ανέδειξαν ο «Παρατηρητής της Θράκης» και η συνεργάτιδά μας Χαρά Καϊμάκη, με την μετεγγραφή του «Μονογράμματος» του Οδυσσέα Ελύτη για τυφλούς και άτομα με προβλήματα όρασης από τον Απόστολο Γαρούφο έχει αποκτήσει τις διαστάσεις που του αξίζει.
 
Τελευταία εμφάνιση, μετά από μια σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε σε πανελλήνια ειδησεογραφικά site και εφημερίδες, του μεταπτυχιακού φοιτητή του ΤΠΕ & ΕΚΕΦΕ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ήταν αυτή στην εκπομπή «Ένα έργο, μία ιστορία» του ΣΚΑΙ.
 
Στην 5λεπτη εκπομπή μίλησαν ακόμα η κ. Ζωή Γαβριηλίδου, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας του Δ.Π.Θ., η Νάντια Γρηγορίου, καθηγήτρια γραφής Braille  στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών Αλεξανδρούπολης, η Ειρήνη Καραμανίδου, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΤΠΕ& ΕΚΕΦΕ, η Μαγδαληνή Λιούνη, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια  στο ΤΠΕ & ΕΚΕΦΕ, οι οποίοι εξήραν το ήθος του Απόστολου Γαρούφου αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.