Ενα δωρο αγαπης στους Αγιους Θεοδωρους

Η διασκέδαση συνάντησε την κοινωνική προσφορά σε ένα πάρτι του Omnia night club για καλό σκοπό

Η διασκέδαση και η κοινωνική προσφορά συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο αγαπημένο πάρτι του τοπικού κοινού «Στην Εντατική». Μία βραδιά γεμάτη χριστουγεννιάτικη διάθεση, ποτό και αυθεντική ελληνική μουσική που έκλεψε τις καρδιές όλων. Η «Βασίλισσα της διασκέδασης» άλλαξε για μία μόνο φορά την ιδιαίτερη θεματική της με το ιατρικό περιεχόμενο προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό για καλό σκοπό.

 

Όπως εξήγησε ο επιχειρηματίας, κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου κάθε χρόνο το Omnia night club εδώ και τέσσερα χρόνια αφιερώνει μέρος των εσόδων του σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Την πρώτη χρονιά είχαν δοθεί χρήματα σε ευπαθείς οικογένειες, πέρυσι και πρόπερσι στο Χαμόγελο του Παιδιού ενώ το φετινό ποσό θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη κάποιων εξόδων του συλλόγου μέριμνας ΑμεΑ νοητικής στέρησης ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

 
«Ο κόσμος από την Κομοτηνή και τις γύρω περιοχές έχει αποδείξει την στήριξή του στον σύλλογο και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδρανείς. Γι’ αυτό και θεωρήσαμε “υποχρέωσή μας” – φυσικά στο μέτρο του εφικτού και χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια – να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη», εξήγησε ο επιχειρηματίας δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανταπόκριση του κόσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.