Το 1ο βραβείο γυναικείας ερμηνείας στην Ελένη Ουζουνίδου για τον «Αρίστο»

17.11.2018 09:44

Κατά την επετειακή απονομή των θεατρικών βραβείων κοινού από το «Aθηνόραμα»

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Άλλη μία διάκριση προστέθηκε στο βιογραφικό της Κομοτηναίας ηθοποιού, Ελένης Ουζουνίδου που χάρη στο ταλέντο και την αγάπη του κοινού της κατάφερε να αποσπάσει το 1ο βραβείο γυναικείας ερμηνείας για τον «Αρίστο». Ο λόγος για το βραβευμένο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου», που μεταφέρεται στη σκηνή, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαγεωργίου.
 
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην επετειακή 20ή απονομή των Θεατρικών Βραβείων Κοινού από το «Αθηνόραμα» που φιλοξενήθηκε στις 12 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής. Επρόκειτο για μία όμορφη εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη όχι μόνο στο παρόν και το μέλλον του ελληνικού θεάτρου αλλά κυρίως στους ανθρώπους που παράγουν σπουδαίο θέατρο και στους αναγνώστες που το επιβραβεύουν.Να σημειώσουμε, βέβαια, πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της ηθοποιού το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της η Τζένη Μπότση, που φέτος συμπράττουν τηλεοπτικά.
 
Συγχαρητήρια, λοιπόν, στην Ελένη Ουζουνίδου, αλλά και σε όλους τους συντελεστές που κατάφεραν να μεταφέρουν το κοινό σε μία άλλη εποχή, ξεδιπλώνοντας ορμητικές ερμηνείες και χειμαρρώδεις διαλόγους επί σκηνής. Χ.Κ.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine