Σπουδαστες του ΔΙΕΚ Κομοτηνης υποδεχθηκε το Κτημα Κικονες

Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και έλυσαν απορίες

Τη Δευτέρα 27/11/2023, στο πλαίσιο του μαθήματος «Ψηφιακό Μάρκετινγκ», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπαιδευτική επίσκεψη των καταρτιζόμενων του τμήματος «Στέλεχος Ψηφιακού Μάρκετινγκ στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο» Α΄ εξαμήνου, στο Κτήμα Κίκονες, στο 5ο χιλ. της επαρχιακής Οδού Κομοτηνής -Ν.Σιδηροχωρίου.

Οι σπουδαστές, συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους κ.Τσιμπιρίδη Πέτρο, εξοικειώθηκαν με την διαδικασία οινοποίησης του λευκού και ερυθρού οίνου. Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας και πληροφορήθηκαν για όλα τα στάδια παραγωγής του οίνου. Είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες σχετικά με τη διεκπεραίωση των εργασιών προώθησης και μάρκετινγκ, της ψηφιακής και παραδοσιακής μορφής της εταιρείας, καθώς και των διαδικασιών που ακολουθούνται στην περίπτωση εξαγωγής και εκτελωνισμού του κρασιού.

Τέλος, χαλάρωσαν με οινογευσία των βραβευμένων κρασιών της εταιρίας, στον καλαίσθητο χώρο του οινοποιείου, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την καθόλα επιτυχημένη εκπαιδευτική επίσκεψη.

Η διεύθυνση της εκπαιδευτικής δομής ευχαριστεί «από καρδιάς το Κτήμα Κίκονες και τους υπέροχους ανθρώπους του, για την τόσο εποικοδομητική και ζεστή φιλοξενία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.