Υπερ της εξ αποστασεως εξεταστικης και ο Κοσμητορας της ΣΚΑΣ Μανολης Βαρβουνης

Απαρατήρητα

Στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» μίλησε χθες, Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου πρώτη ημέρα έναρξης της χειμερινής εξεταστικής περιόδου ο Κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΔΠΘ Μανόλης Βαρβούνης.

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει ένα σχόλιο του Κοσμήτορα της ΣΚΑΣ για την έναρξη της εξεταστικής, με τον ίδιο να γνωστοποιεί την άποψή του ότι η εξεταστική θα έπρεπε να γίνει εξ αποστάσεως.

Σε συνέχεια και της αντίστοιχης άποψης που είχε εκφράσει από το βήμα του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» και η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Ζωή Γαβριηλίδου την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω και της επιδημιολογικής κατάστασης, ο κ. Βαρβούνης επεσήμανε τον φόβο και την ανασφάλεια που διακατέχει τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

«Όσα μέτρα και να παρθούν, από τη στιγμή που και οι εμβολιασμένοι την Όμικρον την μεταδίδουν και νοσούν, δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση» ανέφερε για να επισημάνει πως «Και ο τρόπος που εξετάζουμε, με όλον αυτό το φόβο, με αυτές τις αποστάσεις, στις προφορικές εξετάσεις με τα παράθυρα ανοιχτά με αυτό το κρύο, δεν είναι και ό,τι καλύτερο».

«Νομίζω ότι πολύ καλύτερα θα γινόταν εξ αποστάσεως οι εξετάσεις και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την μονομέρεια στις δια ζώσης, όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν» συνέχισε υπογραμμίζοντας πως «έτσι είπε το υπουργείο και είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε, δεν είναι όμως η δική μας επιλογή και η δική μας θέληση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.