Σφαξτε τον μοσχο τον σιτευτο

Ακόμα ένας «άσωτος υιός» επέστρεψε στην «αγκαλιά» του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου, με τον κ. Χρήστο Γάκη να είναι ακόμα ένας αποστάτης, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης, την εγκατέλειψε μετά από διαφωνίες, που επιστρέφει τώρα, έστω και ως συμπορευόμενος ανεξάρτητος σύμβουλος, και δη ως εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος με αρμοδιότητα τα θέματα ενέργειας.

Ο κ. Γάκης βέβαια, δεν ήταν ένας απλός σύμβουλος που είχε διαφωνήσει με την διοίκηση, αντίθετα είχε προκαλέσει ουκ ολίγες φορές την μήνι του Περιφερειάρχη, με αφορμή την γέφυρα του Κομψάτου, και την απόφαση στην οποία είχε συναινέσει, στην αρμόδια επιτροπή, να μην προχωρήσει η ανάθεση στο ΤΕΕ Θράκης της μελέτης για την πτώση και την αποκατάστασή της.

Η αντιπαράθεσή τους μάλιστα πολλές φορές ξεπέρασε τα εσκαμμένα, βάζοντας φωτιά και στο περιφερειακό συμβούλιο, ενώ και οι ανακοινώσεις που ακολουθούσαν, ήταν πάντα ιδιαίτερα επιθετικές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αναφορά του Περιφερειακού Συμβούλου, σε καβγά πάλι με αφορμή τη γέφυρα, ότι «αυτά μπορεί να σας φαίνονται κινέζικα, βενζινάς ήσασταν, δεν μπορείτε να τα αντιληφθείτε»

Φαίνεται όμως πως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν (νερό κάτω από τη γέφυρα, όπως λένε και οι αγγλοσάξονες), θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι μορφή θα έχει αυτή η συνεργασία, όταν μάλιστα ο κ. Γάκης αναλαμβάνει τα θέματα ενέργειας, στο μέσον μιας ενεργειακής κρίσης.

Με τόσα στελέχη πάντως που επιστρέφουν μετανιωμένα, ο κ. Μέτιος σύντομα θα πρέπει να αλλάξει το όνομα της παράταξης, να αφαιρέσει το Νέα και να επιστρέψει στην Περιφερειακή Αναγέννηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.