Κοιταζοντας καταματα την «μουνταδα» του καφε

Εκ νέου τα ημερολόγια μας κοιτάξαμε, το πρωί της Δευτέρας, ερχόμενοι προς τα γραφεία του «ΠτΘ», καθώς κάτι ήταν διαφορετικό.
 
Το σύνηθες πολύχρωμο, από την ποικιλία των απορριμμάτων, σκηνικό κατά μήκος του ποταμού Βοζβόζη φάνταζε διαφορετικό. Και ξάφνου να σου και μία μπουλντόζα, από αυτές που βλέπουμε ανά τετραετία στην περιοχή, λίγο πριν την «κάθοδο» στις κάλπες.
 

Κοιταχτήκαμε, ξανακοιταχτήκαμε, είδαμε ότι η πρωταπριλιά πέρασε και εν τέλει αντικρίσαμε κατάματα την αλήθεια. Ένα, σχεδόν, καθαρό από απορρίμματα περιβάλλον αριστερά και δεξιά του δρόμου. Το σκηνικό επαναλήφθηκε την επομένη βάζοντας και τις τελευταίες πινελιές, σε τέτοιο σημείο που ακόμα και τα αδέσποτα ξεχώριζαν πλέον πάνω στο «οργωμένο» χώμα.
 
Εντυπωσιαστήκαμε, δεν μπορώ να πω και μπράβο στον δήμο και κυρίως στους εργαζομένους που φρόντισαν για την καθαριότητα του χώρου. Να επισημάνουμε απλά ότι ως υπέρμαχοι της «μουντάδας» του καφέ, αντίστοιχο είναι το σκηνικό και στην απέναντι πλευρά του δρόμου, με την πολυχρωμία να κρατεί καλά! Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.