Στο πλευρο του Συλλογου «Δυναμη Ψυχης» ο Πανθρακικος

Καλεί τον κόσμο να συμμετέχει δυναμικά στο 7ο περπάτημα Δύναμη Ψυχής

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για άλλη μία φορά ο Πανθρακικός, καθώς ποδοσφαιριστές της ομάδας φωτογραφήθηκαν με τα μπλουζάκια του συλλόγου «Δύναμη Ψυχής», που έχουν σαν στόχο να υπενθυμίσουν σε όλες τις γυναίκες να κάνουν τις προληπτικές τους εξετάσεις.

Παράλληλα καλεί όλον τον κόσμο να συμμετάσχει στο «7ο περπάτημα Δύναμη Ψυχής»  τιμώντας την παγκόσμια ημέρα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Ο Πανθρακικός, πιστός στις αξίες και τα ιδανικά που τον συνοδεύουν και στο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει για άλλη μία χρονιά την προσπάθεια του συλλόγου Δύναμη Ψυχής.

Για τον λόγο αυτό καλούμε όλον τον κόσμο στο «7ο περπάτημα Δύναμη Ψυχής»  τιμώντας την παγκόσμια ημέρα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, κάνοντας μια μικρή διαδρομή στο κέντρο της πόλης στέλνοντας έτσι το ηχηρό και πάντα επίκαιρο μήνυμα της πρόληψης.

Οι πιο μεγάλες μάχες και οι πιο σημαντικές νίκες παίρνονται έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου και σε αυτήν την μάχη όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο: την πρόληψη!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.