Θα πραγματοποιηθει το «7ο Περπατημα Δυναμης Ψυχης»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων ν.Ροδόπης θα τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης του Καρκίνου του μαστού με την καθιερωμένη του δράση

Θα πραγματοποιηθεί τελικά το 7ο κατά σειρά καθιερωμένο Περπάτημα που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων ν.Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης του Καρκίνου του μαστού.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά τηρουμένων όλων των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά του κορωνοϊού το περπάτημα φέτος θα πραγματοποιηθεί κανονικά αλλά με μικρότερη διαδρομή, φορώντας μάσκες και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

«Σας περιμένουμε στο “7ο περπάτημα Δύναμη Ψυχής”. Τιμούμε την παγκόσμια ημέρα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου κάνοντας μια μικρή διαδρομή στο κέντρο της πόλης στέλνοντας έτσι το ηχηρό και πάντα επίκαιρο μήνυμα της πρόληψης. Κατά τη διεξαγωγή του περπατήματος θα φοράμε μάσκες και θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σύλλογος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.