Το κινηματογραφικου μενου της εβδομαδας

«Star Trek: Beyond» και «Στάσου στο ύψος σου» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Πλήρως ανανεωμένο είναι το κινηματογραφικό μενού για αυτή την εβδομάδα στα Odeon Kosmopolis. Η ταινία που αναμένεται να «προσελκύσει» τους κινηματογραφόφιλους των περιπετειών επιστημονικής φαντασίας είναι το γνωστό «Star Trek», που έχει πλήθος φανατικών θαυμαστών ανά την υφήλιο.
 
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης το θρίλερ «Σε ρηχά νερά» με την Μπλέικ Λάιβλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και η ρομαντική κωμωδία, γαλλικής παραγωγής, «Στάσου στο ύψος σου» υπό της σκηνοθετικές οδηγίες του Λοράν Τιράρ
 
Παράλληλα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι προβολές της συνέχεις του δεύτερου πιο πετυχημένου franchise κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Ο λόγος για την «Εποχή των Παγετώνων» και της τρελής παρέας προϊστορικών ζώων που μπλέκουν σε νέες περιπέτειες
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Star Trek: Beyond

 
Στα μισά της πενταετούς αποστολής του, το πλήρωμα του USS Enterprise δέχεται επίθεση από ένα φαινομενικά ασταμάτητο κύμα άγνωστων εξωγήινων, το οποίο τους υποχρεώνει να εγκαταλείψουν το πλοίο τους. Παγιδευμένοι σε έναν άγνωστο πλανήτη και χωρίς προφανή ελπίδα για σωτηρία, το πλήρωμα βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν νέο και αμείλικτο εχθρό. 

Σε ρηχά νερά 

Η Νάνσι βρίσκεται σε μια απομονωμένη παραλία και κάνει μόνη της σέρφινγκ. Αλλά ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας θα της επιτεθεί και θα βρεθεί αποκομμένη από την ακτή, ακόμα κι αν αυτή δεν απέχει πολύ. Παρότι μόλις 18 μέτρα από τη σωτηρία, το να βρεθεί εκεί αποδεικνύεται η απόλυτη δοκιμασία θέλησης. 

Στάσου στο ύψος σου

Η Νταϊάν είναι μια δικηγόρος που πρόσφατα έμεινε εργένισσα. Θα λάβει ένα τηλεφώνημα από τον Αλεξάντρ, έναν χαριτωμένο αρχιτέκτονα, τον οποίο ποτέ δεν έχει συναντήσει και που βρήκε το χαμένο της κινητό. Οι δυο τους αποφασίζουν να γνωριστούν, αλλά αυτό το πρώτο τους ραντεβού παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. 

Η εποχή των παγετώνων:Σε τροχιά σύγκρουσης 

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια αλληλουχία γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.