«1ο Καλοκαιρινο BAZAAR Επιπλων & Αξεσουαρ» της εταιρειας «Katsikakis Home Design»

Σμαράγδα Λεοντή: «Στόχος μας η γνωριμία του αγοραστικού κοινού με το καλό έπιπλο»

Το «1ο Καλοκαιρινό BAZAAR Επίπλων & Αξεσουάρ» της εταιρείας «Katsikakis Home Design» είναι γεγονός. Έτσι από τις 1 έως τις 15 Ιουνίου οι φίλοι του καλού και κυρίως ποιοτικού επίπλου θα έχουν την ευκαιρία να βρουν όλα τα έπιπλα και αξεσουάρ διακόσμησης, που φέρουν την υπογραφή «Katsikakis Home Design» με εκπτώσεις από 20 έως 70% συγκεντρωμένα στον 3.000 τ.μ. ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, στην οδό Μεραρχίας Σερρών 21.

 

Σμαράγδα Λεοντή

«Λόγω της κρίσης το αγοραστικό κοινό έχει στραφεί προς το οικονομικό, το φθηνό έπιπλο που όμως δεν συμβαδίζει με την ποιότητα»

Η «γιορτή αυτή του επίπλου», όπως την χαρακτήρισε, η εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς που ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης κ. Σμαράγδα Λεοντή, συνεχίζοντας επάξια την πλούσια οικογενειακή παράδοση στο χώρο του επίπλου, μιλώντας στο Ράδιο Παρατηρητής, εξέφρασε την ελπίδα της αυτή η γιορτή να καθιερωθεί και να εμπλουτιστεί τα επόμενα χρόνια. Το bazaar αφορά σε όλα τα διακοσμητικά, πίνακες αλλά και σε ό,τι έχει σχέση με το έπιπλο εσωτερικού χώρου και σκοπός της εταιρείας είναι, όπως δήλωσε η κ. Λεοντή, « να προσελκύσουμε το αγοραστικό κοινό της Κομοτηνής και των γειτονικών πόλεων, ώστε και οι ίδιοι να μάθουν από κοντά το ποιοτικό έπιπλο, γιατί με την κρίση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια το αγοραστικό κοινό έχει στραφεί προς το οικονομικό, το φθηνό έπιπλο που όμως δεν συμβαδίζει με την ποιότητα».

 

 

«Οι τιμές των ελληνικών επίπλων δεν είναι πλέον απαγορευτικές»

 

Η εταιρεία «Katsikakis Home Design» πλησιάζει σε λίγο τα σαράντα χρόνια λειτουργίας της, μία επέτειος η οποία βρίσκει την επιχείρηση σε στάδιο ενίσχυσης των συνεργασιών της και επομένως στήριξης των ελλήνων κατασκευαστών, ένεκα και της κρίσης. Όπως τόνισε η κ. Λεοντή «η επιχείρηση προσπαθεί να συνεργάζεται κυρίως με έλληνες κατασκευαστές, οι οποίοι κατάφεραν κι έριξαν αρκετά τις τιμές τους, οπότε να μην φοβίζει τον κόσμο η παράμετρος της τιμής, ενώ φυσικά διατηρούμε παράλληλα και τις συνεργασίες μας και με κάποιους οίκους του εξωτερικού που θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο να υπάρχουν στο κατάστημά μας».

 

Όπως επεσήμανε «στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και ό,τι αξιόλογο υπάρχει στο χώρο» με το σκεπτικό ότι «είναι καλό να στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, όχι μόνο στο χώρο του επίπλου φυσικά, έτσι ώστε να μπορεί να κινείται η τοπική οικονομία και η στήριξη αυτή να επιστρέφει και σε εμάς».

 

Ερωτηθείσα σχετικά με τις επιπτώσεις της κρίσης στο χώρο του επίπλου η κ. Λεοντή τόνισε πως πολλοί επιχειρηματίες έχουν στραφεί σε χώρες του εξωτερικού για εισαγωγή προϊόντων όπως η Βουλγαρία, η Τουρκία, αλλά και η Κίνα, με τη διαφορά όμως ότι τα έπιπλα αυτά δεν είναι ποιοτικά, επισημαίνοντας τέλος πως «όσοι έκαναν τέτοιες κινήσεις νομίζω πως τελικά κατέληξαν και πάλι στα ντόπια προϊόντα τα οποία, εκτός των άλλων θετικών, έχουν και την ευελιξία που παρέχουν οι κατασκευαστές», καθιστώντας σαφές πως οι τιμές των ελληνικών επίπλων δεν είναι πλέον απαγορευτικές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.