Μεγαλωνει σταθερα η Λεσχη Φιλαναγνωσιας Κομοτηνης

45 πλέον τα μέλη που αδημονούν για τις συναντήσεις του νέου χρόνου

Συνεχίζει, με ποικίλες κατευθύνσεις στη θεματολογία της, τις δράσεις της και το 2020 η Λέσχη Φιλαναγνωσίας στην Κομοτηνή, η οποία το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου έκοψε την βασιλόπιτα της στο υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων.
 

Καλή χρονιά τόσο σε όσους βρέθηκαν στην κοπή της πίτας, αλλά και σε όλους του κατοίκους της πόλης ευχήθηκε η συντονίστρια της Λέσχης Φιλαναγνωσίας κ. Ρένα Σαμαρά Μάινα, φιλόλογος, που τόνισε πως η Λέσχη εξελίσσεται συνεχώς.
 
Έτσι και φέτος, τέσσερα χρόνια μετά το ξεκίνημά τους, είχαν ακόμα πέντε νέα μέλη, με τα μέλη τους χωρισμένα σε δύο τμήματα, να φτάνουν αισίως τα 45.
 

«Αυτό που παρατηρώ αυτά τα 4 χρόνια, είναι πως και η θεματική ενός βιβλίου μπορεί να μαζέψει διαφορετικό και καινούριο κόσμο» ανέφερε, για αυτό και έχουν αρχίσει να μελετούν τις θεματικές των βιβλίων και τι ενδιαφέρει το κοινό, ώστε να προσελκύσουν ακόμα περισσότερα μέλη.
 
Φέτος ξεκίνησαν με το βιβλίο του Αλέξη Πανσέληνου «Ελαφρά Ελληνικά Τραγούδια» το οποίο ολοκλήρωσαν λίγο πριν τον νέο χρόνο, και έχουν ξεκινήσει με το βιβλίο «Η Εβραία Νύφη» του Νίκου Δαβέτα, ένα πολυβραβευμένο μυθιστόρημα που έχει εκδοθεί από τρείς εκδοτικούς οίκους και έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών, με μια διαφορετική θεματική, ασχολούμενοι με τους Εβραίους, το ολοκαύτωμα, ενώ τον Φεβρουάριο θα πραγματοποιήσουν και θεματικές βραδιές σχετικά με το βιβλίο.
 

Η χρονιά θα τελειώσει με το βιβλίο του Κώστα Κατσουλάρη «Στο στήθος μέσα χάλκινη καρδιά» το οποίο είναι ένα επίσης ενδιαφέρον βιβλίο, για το οποίο θα δουν το επόμενο διάστημα πώς θα εξελίξουν τις συναντήσεις τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.