Προσληψη 150 ατομων απο τον ΕΛΓΑ

Αιτήσεις μέχρι την 1 Αυγούστου

Το ΝΠΙΔ «Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων ‘’ΕΛ.Γ.Α.’’, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υποκαταστημάτων του ανά την Επικράτεια, εξέδωσε ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 8μηνης διάρκειας, συνολικά 150 ατόμων.
 
Σύμφωνα με την κατανομή αναζητούνται 140 άτομα ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων και 10 άτομα ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων. Να σημειωθεί ότι ως προς τη χωρική κατανομή των προσλαμβανομένων περιλαμβάνονται τόσο το Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Αλεξανδρούπολης, με έδρα την Αλεξανδρούπολη και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης όσο και το Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ, με έδρα την Καβάλα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς Καβάλας και Δράμας, ωστόσο οι προσλήψεις για την πλήρωση των θέσεων θα γίνονται τμηματικά και το προσωπικό θα παρέχει τις υπηρεσίες του στους χώρους γεωγραφικής δικαιοδοσίας των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων του ΕΛΓΑ, με έδρα τις έδρες των υπηρεσιών αυτών, ανάλογα με τις εκάστοτε παρουσιαζόμενες ανάγκες που εξαρτώνται από καιρικά φαινόμενα και δεν μπορούν να προσδιορισθούν εκ των προτέρων τοπικά.
 
Το αντικείμενο απασχόλησης των προσλαμβανομένων συνίσταται για τον κλάδο ΠΕ Γεωπόνων στη διενέργεια πραγματογνωμοσυνών των ζημιών από φυσικά αίτια (παγετός, χαλάζι, ανεμοθύελλα, πλημμύρες, κλπ) στη φυτική παραγωγή και για τον κλάδο ΠΕ Κτηνιάτρων στη διενέργεια πραγματογνωμοσυνών των ζημιών του Ζωϊκού Κεφαλαίου από φυσικά αίτια και ασθένειες παθήσεις. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής 

 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση: Ν.Π.Ι.Δ. «ΕΛΓΑ», Τμήμα Προσωπικού, Μεσογείων 45, Τ.Θ. 141 03, Τ.Κ. 115 10, Αθήνα Αττικής, (υπόψη κας Ν. Χασιώτη).
 
Πληροφορίες στα τηλ.: 210 7490476, 210 7490576 & 210 7490497.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε ήδη και ολοκληρώνεται την  1 Αυγούστου.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.