302 θεσεις στην ΕΥΠ

Από 25 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις

Προκήρυξη για την πλήρωση με μεικτό σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) και αξιολόγησης ειδικότερων προσόντων, 302 κενών οργανικών θέσεων εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
 
Η κατανομή των θέσεων κατά Κλάδο έχει ως εξής:
α. 8 θέσεων του Κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού Οικονομικού με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
β. 54 θέσεων του Κλάδου ΠΕ2 Επιτελών Πληροφοριών με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
γ. 60 θέσεων του Κλάδου ΠΕ3 Πληροφορικής με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
δ. 56 θέσεων του Κλάδου ΠΕ7 Μεταφραστών – Διερμηνέων – Ακροατών με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
ε. 2 θέσεων του Κλάδου ΠΕ9 Ψυχολόγων με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
στ. 20 θέσεων του Κλάδου ΤΕ3 Πληροφορικής με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
ζ. 2 θέσεων του Κλάδου ΤΕ4 Τεχνολόγων Γραφικών Τεχνών- Γραφίστες με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
η. 3 θέσεων του Κλάδου ΤΕ6 Μηχανικών Ειδικότητας Τεχνολόγου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
θ. 61 θέσεων του Κλάδου ΔΕ7 Μεταφραστών – Διερμηνέων – Ακροατών με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
ι. 3 θέσεων του Κλάδου ΔΕ9 Οδηγών με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
ια. 33 θέσεων του Κλάδου ΔΕ11 Φυλάκων – Νυκτοφυλάκων με εισαγωγικό βαθμό τον «Δ»
Οι ως άνω θέσεις θα καλύψουν υπηρεσιακές ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών της Μονάδων. 

Τα δικαιολογητικά 

Οι υποψήφιοι θα υποβάλουν την εκτυπωμένη μορφή της με ηλεκτρονικό τρόπο συμπληρωμένης Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης. Το υπόδειγμα της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, θα βρίσκεται ανηρτημένο , από 19/2 στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ε.Υ.Π. www.nis.gr , στον υπερσύνδεσμο της ιστοσελίδας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.yptp.gr): εδώ και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά» η οποία βρίσκεται στο Δικτυακό Τόπο του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Η ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας «ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά» είναι εδώ
 
H Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση θα φέρει πρωτότυπη υπογραφή και θα έχει συνημμένα τα παρακάτω δικαιολογητικά:
 
(1) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλαδή αυτών που αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου).
(2) Φωτοαντίγραφο εκτυπωμένου ηλεκτρονικού παράβολου 3 ευρώ με τα στοιχεία του υποψηφίου. Για την αναγραφή του (μοναδικού) κωδικού παραβόλου / πληρωμής στο σχετικό πεδίο της αίτησης συμμετοχής τους, οι υποψήφιοι πρέπει πριν την υποβολή της αίτησής τους να προβούν στην υποβολή αιτήματος χορήγησης ηλεκτρονικού παραβόλου στη διαδικτυακή πύλη της Γ.Γ.Π.Σ.(www.gsis.gr), στην ηλεκτρονική υπηρεσία e-παράβολο επιλέγοντας, μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
– στο πεδίο Φορέας Δημοσίου: Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών
– στο πεδίο Κατηγορία Παραβόλου : Υποβολή αίτησης συμμετοχής
– στο πεδίο Τύπος Παραβόλου : Συμμετοχή σε διαδικασία διαγωνισμού
Κατά την επιλογή του Τύπου Παραβόλου θα εμφανισθεί αυτόματα το ποσό των 3 ευρώ.
Ακολούθως, ο υποψήφιος θα πρέπει να προβεί στην πληρωμή του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των δικαιολογητικών, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη και ο υποψήφιος αποκλείεται από την διαγωνιστική διαδικασία.
(3) Για τους πολιτογραφηθέντες, πράξη πολιτογράφησης αρμόδιας αρχής, πιστοποιητικό ελληνομάθειας αντιστοίχου επιπέδου για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.
(4) Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών (Διδακτορικό, Μεταπτυχιακό, Πτυχίο Α.Ε.Ι . ή Τ.Ε.Ι. ή Απολυτήριο Λυκείου), φωτοαντίγραφα πτυχίων ξένων γλωσσών καθώς και φωτοαντίγραφα βεβαιώσεων και πιστοποιητικών γνώσης Η/Υ.
(5) Προκειμένου για τίτλους σπουδών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης αλλοδαπής, πράξη αναγνώρισης του ΔΙΚΑΤΣΑ ή Πιστοποιητικό Αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ για την ισοτιμία ή και αντιστοιχία του τίτλου σπουδών.
(6) Προκειμένου για τίτλους σπουδών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αλλοδαπής, πράξη αναγνώρισης από το Ι.Τ.Ε. για την ισοτιμία και αντιστοιχία του τίτλου σπουδών.
(7) Προκειμένου για τίτλους σπουδών Δευτεροβάθμιας μη τεχνικής ή μη επαγγελματικής εκπαίδευσης αλλοδαπής, βεβαίωση ισοτιμίας από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και για τίτλους σπουδών τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης αλλοδαπής πράξη ισοτιμίας και κατάταξης της επιτροπής Ισοτιμιών του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ο.Ε.Ε.Κ ή του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.) ή του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ( Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)
(8) Φωτοαντίγραφο της απαιτούμενης άδειας άσκησης επαγγέλματος/ άδειας οδήγησης/Βεβαίωσης εγγραφής στο Βιβλίο των Πτυχιούχων Ανωτέρων Τεχνικών Σχολών ειδικότητας Μηχανολόγου / Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας / Κάρτας Ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού .
(9) Βεβαίωση Ασφαλιστικού Φορέα / Βεβαίωση Εργοδότη / Βεβαίωση Αρμόδιου Φορέα για το χρόνο παραμονής στην αλλοδαπή για σπουδές ή για επαγγελματική ή διδακτική απασχόληση.
(10) Βεβαίωση υπηρέτησης στις Ειδικές Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά.
(11) Βεβαίωση ισχύος της άδειας οδήγησης που έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή καθώς επίσης και Βεβαίωση αντιστοιχίας της με τις επαγγελματικές άδειες οδήγησης της ημεδαπής.

Προθεσμία-Αποστολή 

Αιτήσεις και δικαιολογητικά θα αποσταλούν μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, μέσα σε φάκελο μεγέθους Α4 στον οποίο θα αναγράφεται ο Κλάδος της επιδιωκόμενης θέσης (π.χ. ΠΕ1 ή ΤΕ3 ή ΔΕ7) στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ….. Ταχυδρομική Θυρίδα 14389 Αθήνα Τ.Κ.11510». Ο αριθμός συστημένου των ΕΛΤΑ αποτελεί και τον αριθμό πρωτοκόλλου της υποβληθείσας αίτησης.
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών αρχίζει την 25η Φεβρουαρίου και λήγει την 12η Μαρτίου 2019 και αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.