Καθυστερημενη η ενημερωση!!!

Απαρατήρητα

Τελικά η κυβέρνηση έχει τις ιδιορρυθμίες της. Έτσι κακώς επέλεξε να ενημερώσει υπεύθυνα για τη Συμφωνία των Πρεσπών την τελευταία στιγμή, διανέμοντας στον έντυπο τύπο το κείμενο,  ─θα πείτε εδώ και δέκα σχεδόν ημέρες πέρασε από το Κοινοβούλιο της γείτονος η συνταγματική αναθεώρηση, οπότε σωφρόνως ποιούσα περίμενε να δει την πράξη ─ αν ήσασταν όμως χθες παρόντες  σε  καφενείο της  περιοχής θα μένατε έκπληκτοι, όπως κι εμείς, για το πόσο μεγάλη βαρύτητα είχε και μία ακόμη εικόνα από το βίντεο που ανάρτησε ο πρωθυπουργός στoν τοίχο του στο  fb  και έπαιξε φυσικά παντού μα παντού!!!
 
 Ό,τι εντυπωσίασε λοιπόν και προκάλεσε μεγάλη μα μεγάλη εντύπωση είναι ότι μας γυρίζουν πίσω οι Σκοπιανοί, και νυν βορειομακεδόνες, το ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ της Βεργίνας, αλλά και τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ μας, που τώρα πια ποτέ δεν θα ξαναχρησιμοποιήσουν!!! 
 

Αφού τελικά όμως τόσο ανακουφιστικές δυο ολιγόλεπτες σκηνούλες ήταν, γιατί η κυβέρνηση δεν άρχιζε την ενημέρωση νωρίτερα, αξιοποιώντας έστω τα υπεσχημένα από τη Συμφωνία για την πολιτιστική μας μακεδονική  κληρονομιά που επανέρχεται σε αποκλειστική χρήση;
 
Μια και τις εικόνες πολύ καλύτερα κατανοούμε από τα λόγια και η κατανάλωση συνθημάτων είναι το «ψωμοτύρι» μας.  Συν βέβαια του  ότι αν είχε χιούμορ θα διευκρίνιζε ότι οι ενδεδυμένοι αρχαίοι Μακεδόνες με τις περικεφαλαίες των συλλαλητηρίων από τούδε επίσης μας ανήκουν ως ιστορική κληρονομιά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, οπότε μπορούμε να γενικεύσουμε τη… χρήση τους.  
 
Βίαια πάντως η νεότερη ιστορία και για τους οπαδούς του Γκρούεφσκι που γέμισε τα Σκόπια με Μεγαλέξανδρους  και Βουκεφάλες, τους οποίους αφαίρεσε πάραυτα  η Συμφωνία των Πρεσπών, και για εμάς που τόσα χρόνια τώρα που οι γείτονές μας  «αντιποιούνταν»  σύμβολα του αρχαίου ελληνικού, μακεδονικού,  πολιτισμού τους είχαμε  απέναντί μας, και τώρα που μας τα αποδίδουν πίσω και φιλιώνουμε,  αυτό είναι τόσο ξαφνικό που είναι σαν να διερωτώμαστε τι θα κάνουμε τώρα πια χωρίς τους βαρβάρους!!! Ν.Τ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.