Ενα ελατο δωρισε στον Πολιτιστικο Συλλογο Ροδιτη ο Γυναικολογος Στεργιος Κοκκορης

Φυτεύτηκε ήδη στην πλατεία του οικισμού

Ένα έλατο ύψους 4,5 μέτρων, δώρισε ο Γυναικολόγος κ. Στέργιος Κόκκορης προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδίτη.

Κάτοικος και ο ίδιος του Ροδίτη προέβη σε αυτή την κίνηση ώστε να ενισχύσει την παρουσίαση του πράσινου στην πλατεία του οικισμού. Μάλιστα το δέντρο φυτεύτηκε ήδη με τη βοήθεια του Αργύρη Καραπαναγιώτη και του jcb του, που επιστρατεύτηκε για το άνοιγμα της τρύπας που υποδέχθηκε το δέντρο.

Σε μήνυμά του ο Σύλλογος ευχαριστεί τόσο τον κ. Καραπαναγιώτη για τη βοήθειά του όσο και τον κ. Κόκκορη για τη γενναιοδωρία του, καθώς επίσης για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδίτη.

«Η γενναιοδωρία αυτή θα αποτελέσει ένα πολύτιμο δώρο για το χωριό μας και θα προσφέρει ένα όμορφο και φρέσκο στοιχείο στην κεντρική πλατεία του Ροδίτη.

Η συνεισφορά του είναι πολύτιμη, καθώς θα ενισχύσει το περιβάλλον και το πνεύμα της περιοχής μας.

Θα φροντίσουμε με μεγάλη προσοχή και αγάπη το δώρο αυτό, διατηρώντας το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να αναδειχθεί στο επίκεντρο του χωρίου μας και θα γίνει ένα σύμβολο όχι μόνο της ομορφιάς αλλά και της γενναιοδωρίας και της αφοσίωσής προς την τοπική μας κοινότητα, κάνοντας το Χωριό μας ακόμη καλύτερο και πιο όμορφο για όλους» επισημαίνει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.