Καλη η ασφαλτοστρωση αλλα σε αλλη ωρα

Απαρατήρητα

Ήταν να μην το πάρει απόφαση η Δημοτική αρχή να ξεκινήσεις τις ασφαλτοστρώσεις «προβληματικών» επί χρόνια σημείων της πόλης. Όπως γράψαμε χθες ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου μεταξύ των οδών Λαέρτου και Ανδρέα Παπανδρέου, βόρεια των Δικαστηρίων Κομοτηνής, η οποία για πολλά χρόνια ήταν ένας από τους χωματόδρομους που υπάρχουν εντός του αστικού ιστού της Κομοτηνής. Αλλά φαίνεται ότι το «μικρόβιο» της ασφαλτόστρωσης μπήκε για τα καλά στο μυαλό των ιθυνόντων που χθες όπως κατέγραψε ο φακός του «ΠτΘ» «επέκτειναν» τις εργασίες και σε άλλες γειτονιές.
 
Συγκεκριμένα ο φακός του «ΠτΘ» κατέγραψε τα συνεργεία του Δήμου στο τέρμα της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο κομμάτι έμπροσθεν του Δημοτικού πάρκινγκ και του πάρκου αγωγής της πόλης, ενώ εργασίες στο οδόστρωμα έλαβαν χώρα και στην Ορφέως στο ύψος της στάσης των Αστικών, οι οποίες όμως δημιούργησαν προβλήματα.
 
Τούτο διότι οι εργασίες αυτές πραγματοποιήθηκαν νωρίς το πρωί στις 10 περίπου, κλείνοντας κομμάτι του δρόμου και αναγκάζοντας τα οχήματα να στρίβουν στην οδό Κρητών.
 
Λόγω ωστόσο τόσο της στενότητας του δρόμου όσο και των παρκαρισμένων οχημάτων οχήματα μεγάλους μήκους, όπως λεωφορεία των αστικών μετά δυσκολίας, υπομονής και σχετικών ελιγμών κατάφεραν να μπουν στην «παρακαμπτήρια οδό» έχοντας από πίσω τους μεγάλη ουρά οχημάτων.
 
Για λίγη ώρα επικράτησε κυκλοφοριακό χάος στην κεντρική διασταύρωση του Ηρώου ενώ ανάμεσα στα «εγκλωβισμένα» οχήματα ήταν και ένα ασθενοφόρο.
 
Δεν λέμε, καλά τα έργα της ασφαλτόστρωσης και κυρίως καλοδεχούμενα από το σύνολο των κατοίκων, αλλά μήπως οι αρμόδιοι να δουν λίγο ξανά τον προγραμματισμό; Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.