Ζιωγαλας, Φαμελλος, Δρογωσης, Τσακαλος «συναντωνται» στη Μαρμαριτσα

Στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Μαρωνείας - Σαπών 2015

Μια παρέα φίλων, συναδέλφων, κουμπάρων, γονιών, αρχηγών κι υπαρχηγών, ήτοι τους αξιότιμους κυρίους Νίκο Ζιώγαλα, Μανώλη Φάμελλο, Στάθη Δρογώση και Οδυσσέα Τσάκαλο, θα υποδεχτεί στην σκηνή του, το βράδυ της Παρασκευή 31 Ιουλίου το 5ο Φεστιβάλ Μαρωνείας – Σαπών,  για μία μοναδική συναυλία.

Σε ρόλο «σκηνής» γι’ αυτή τη μοναδική βραδιά το Φυσικό Θέατρο Μαρμαρίτσας, που εγγυάται για την ομορφιά της βραδιάς. Για την επιτυχημένη από άποψη μουσικής «ένδυσης» της βραδιάς εγγυώνται οι μουσικές πορείες των προαναφερθέντων καλλιτεχνών, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για όλους εμάς.
 
Για όσους δεν πείστηκαν ήδη, το εν λόγω «κουαρτέτο» αποτελεί μια οντότητα ομοσπονδιακής μορφής. Οι πληροφορίες σχετικά με τη δράση  τους είναι αντικρουόμενες. Φέρονται να συνεργάζονται συχνά τα τελευταία χρόνια (σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς) αλλά διατηρούν πεισματικά την αυτοτέλειά τους.

Οι πρόσφατες αναφορές κάνουν λόγο για ένα πολυφωνικό, πολυπολικό και πολυπαραγοντικό σχήμα όπου ως συνήθως όλοι παίζουν τον ρόλο του επικεφαλής.
Το ότι όλο αυτό με ένα παράδοξο τρόπο λειτουργεί πλήρως εγείρει βάσιμες υποψίες ότι ίσως  στο κέντρο του κύκλου να υπάρχει κάποιου είδους αόρατη αρχή.

Είναι επίσης ένα ιδιόμορφο μουσικό όχημα αλληλοβοηθείας που δια της αλληλοδιδακτικής  μεθόδου στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά του εκτελεστικά μέσα. Φαίνεται να το απασχολεί η μουσική αλλά το ίδιο δεν απασχολεί πάνω από δύο μουσικούς.

Όλοι αυτοί λοιπόν, θα συναντηθούν την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Φυσικό Θέατρο Μαρμαρίτσας, σε μία βραδιά πολλά υποσχόμενη…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.