Ξεκινουν οι προβολες του θερινου σινεμα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης
Ο Θερινός Κινηματογράφος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής ξεκινάει τις προβολές για φέτος το καλοκαίρι με την βραβευμένη με 4 βραβεία όσκαρ ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Poor Things”.
Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 17, Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 9:15 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας
Στη Γλασκόβη της βικτωριανής περιόδου, μια γυναίκα αυτοκτονεί μονάχα για να βρει τον εαυτό της ξανά ζωντανό, χάρη σε έναν ιδιότροπο γιατρό, ο οποίος την επαναφέρει. Ωστόσο πλέον δεν θυμάται το παραμικρό, έτσι ο επιστήμονας τη θέτει υπό την προστασία του, αγνοώντας πως εμπόδιο στα σχέδιά του πρόκειται να μπουν ο νεαρός βοηθός του, ένας ερωτύλος δικηγόρος, αλλά και η βούληση της ίδιας της Μπέλα.
Η ταινία είναι κατάλληλη για θεατές 18 ετών και άνω.
Γενικές πληροφορίες και οδηγίες για τις προβολές:
Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9:15μμ
Το ταμείο θα ανοίγει στις 8:00 μμ.
Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ.
Προπώληση ηλεκτρονικού εισιτηρίου: https://www.ticketservices.gr/event/therinos-kinimatografos-dipethe-komotinis-2024/
Άνεργοι, ΑΜΕΑ: είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο στον χώρο του Θερινού Κινηματογράφου.
Συνοδός παιδιών στις παιδικές ταινίες: είσοδος ελεύθερη
Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.