Ξεκινησε τις δρασεις του το 2ο Συστημα Ναυτοπροσκοπων Κομοτηνης

Δίνουν ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους κάθε Σάββατο στην μεγάλη αυλή της οδού Ν. Πλαστήρα

Ξεκίνησαν τις δράσεις τους όλα τα τμήματα του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κομοτηνής (Αγέλη, Ομάδα, Κοινότητα), προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους «που θέλουν να παίξουν μαζί μας στην μεγάλη αυλή της οδού Ν. Πλαστήρα 6 κάθε Σάββατο 16:00-18:00».

Όπως εξηγούν οι Ναυτοπρόσκοποι, κάθε παιδί από 7 χρονών και άνω μπορεί να γίνει μέλος της μεγαλύτερης παρέας νέων στον κόσμο!

Όλες οι δραστηριότητες των Προσκόπων είναι σχεδιασμένες ώστε να είναι ελκυστικές αλλά και παράλληλα να κοινωνικοποιούν, να ευαισθητοποιούν και να δίνουν αυτοπεποίθηση στα παιδιά, τους εφήβους και τους νέους, για την μετέπειτα ζωή τους.

Στους Προσκόπους, το παιδί θα βρει μια παρέα φίλων μέσα στην οποία θα μάθει να συνεργάζεται, θα ανακαλύψει νέες κλίσεις, θα ζήσει νέες εμπειρίες και θα κερδίσει ανεκτίμητες γνώσεις.

Τελικά, το παιδί θα έχει τη δυνατότητα να γίνει αυτόνομο, ως άτομο αλλά και ως μέλος του κοινωνικού συνόλου, υποστηρικτικό, ικανό δηλαδή να δείξει ενδιαφέρον για τους άλλους, να ενεργεί μαζί τους και για αυτούς και να μοιράζεται τις ανησυχίες τους.

Επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να γίνει υπεύθυνο, ικανό να αναλαμβάνει τις ευθύνες για τις πράξεις του, αλλά και αφοσιωμένο, ικανό να διεκδικεί και να δρα, πάντα με σεβασμό σε αξίες και υψηλά ιδανικά.

Info

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Αρχηγό Συστήματος, Στεφανίδη Γιώργο: 6972300870
Η προσέλευση των νέων και παλαιών παιδιών θα πρέπει να γίνει φορώντας μάσκα και έχοντας μαζί τους το self test του σχολείου!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.