Ξεκινησαν να στηνονται τα «Παραμυθια του Κοσμου» στην Κομοτηνη

Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις 9 Δεκεμβρίου στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής

Μπορεί να απέχουμε κάποιες μέρες από τις 9 Δεκεμβρίου, όταν και το Πάρκο της Αγίας Παρασκευής θα μετατραπεί σε ένα χώρο παραμυθιών από όλο τον κόσμο, όμως ήδη στο χώρο έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για την κατασκευή του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου, με τα  τρισδιάστατα εκθέματα και υπερμεγέθεις κατασκευές, που παραπέμπουν στην εξέλιξη κάθε διαφορετικής ιστορίας, να έχουν αρχίσει να τοποθετούνται.

Παρά το ψιλόβροχο, που δυσχέραινε την όλη διαδικασία, οι ετοιμασίες προχωρούσαν ώστε να είναι όλα έτοιμα μέχρι την ημέρα της λειτουργίας του. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, φέτος το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα είναι διαφορετικά χωροθετημένο από πέρυσι, αξιοποιώντας μεγαλύτερη έκταση του πάρκου Αγίας Παρασκευής, ενώ θα είναι μεγαλύτερη και η αγορά που θα στηθεί, με τα σπιτάκια να έχουν ήδη τοποθετηθεί από το Δήμο Κομοτηνής.

Όταν ολοκληρωθεί, ο Μικρός Πρίγκιπας, η Χάιντι, ο Παπουτσωμένος Γάτος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, ο Εγωιστής Γίγαντας, Ο Μόγλη και ο Σκρούτζ θα είναι οι πρωταγωνιστές των πιο παραμυθένιων Χριστουγέννων και θα συνυπάρχουν με τους σκανδαλιάρηδες βοηθούς του Άη Βασίλη, σ’ ένα ονειρικό σκηνικό στο πάρκο της πόλης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.