Ξεκινα τη λειτουργια του ως κινηματογραφος, το ΡΕΞ

Πρεμιέρα με την ταινία “ Avatar: The Way of Water”

Ήταν Νοέμβρης του 2022 όταν η διαχείριση του θεάτρου ΡΕΞ στην πόλη μας ανακοίνωνε την πρόθεσή της για λειτουργία χειμερινού κινηματογράφου, αναπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την έλλειψη που έφερε στην πόλη μας η πανδημία.

Δύο μήνες και κάτι, μετά, οι υπεύθυνοι του ΡΕΞ υλοποίησαν την προαναγγελία τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους κινηματογραφόφιλους της περιοχής να παρακολουθήσουν ταινίες στη μεγάλη οθόνη. 

Η έναρξη λειτουργίας για το θέατρο ΡΕΞ, ως κινηματογράφος, θα γίνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 21:00 με την εντυπωσιακή και πολυαναμενόμενη ταινία του James Cameron,  Avatar: The Way of Water.

Η υπόθεση

Ο Jake Sully (Sam Worthington) και η Neytiri (Zoe Saldaña) κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη. Όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του πλανήτη Πανδώρα για να βρουν καταφύγιο στα μέρη της φυλής των Metkayina, που ζει αρμονικά με τον ωκεανό. Εκεί, η οικογένεια των Sully πρέπει να εξοικειωθεί με τον επικίνδυνο ωκεανό και να κερδίσει την αποδοχή της νέας κοινότητας.

13 χρόνια πριν ο βραβευμένος με Όσκαρ James Cameron μάς σύστησε έναν πρωτόγνωρο κόσμο με το επικό Avatar, μια ταινία που άλλαξε τους κανόνες της κινηματογραφικής εμπειρίας και σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στον πλανήτη Πανδώρα και να αφεθούμε σε ένα νέο, καθηλωτικό κινηματογραφικό ταξίδι με την πρώτη follow-up εντυπωσιακή ταινία, το πολυαναμενόμενο Avatar: The Way of Water. Στο οικολογικό έπος μιας οικογένειας που, με φόντο συναρπαστικούς κόσμους πάνω και κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού, παλεύει να παραμείνει ζωντανή και ενωμένη, πρωταγωνιστούν οι Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Kate Winslet, Britain Dalton, James Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Jack Champion και Bailey Bass.

Info

ΘΕΑΤΡΟ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΡΕΞ: Σοφούλη 1

Τηλέφωνο: 694 9122090

Έναρξη προβολών: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 21:00

Ημέρες & ώρες προβολών: Δευτέρα & Τετάρτη 20:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 21:00

Εισιτήρια: 8€ κανονικό, 6€ μειωμένο Προπώληση: καθημερινά από τις 17:30 από το ταμείο του θεάτρου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.