Βραδυ Σαββατου με τον Dj “S” στα decks του «Μαρμελαδα»

Με αγαπημένα edit και remixes γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών

O Dj “S”, γνωστός κυρίως από την συμμετοχή του στο δημοφιλές συγκρότημα των “Going Trough” θα είναι ο guest DJ του «Μαρμελάδα» Wine Bar το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου, 20 Νοεμβρίου.

Οι μουσικές βραδιές του Σαββάτου την Μαρμελάδα «επιστρέφουν» αυτό το Σάββατο, με το πρώτο για το Νοέμβριο μουσικό event του καταστήματος με μία πρόταση διαφορετική.

O Dj “S”, ξεκίνησε επίσημα την επαφή του με τη δισκογραφία, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ως DJ του γνωστού ραπ γκρουπ “Goin’ Through”.

Προηγήθηκαν οι συμμετοχές του στον Πανελλήνιο διαγωνισμό DJ (DMC), ’92 & ’93, όπου κατέκτησε διαδοχικά την τρίτη θέση!

Έπειτα από πολλές συναυλίες και συνεργασίες, αποχώρισε στα τέλη του ’08, έχοντας στην κατοχή του δύο χρυσούς δίσκους.

Παράλληλα συνεργάστηκε από το 1998 έως το 2009, με τον ράπερ Ominus. Κυκλοφόρησαν 3 cd κι ένα cd single, με αποκορύφωμα την μεγάλη επιτυχία «Κάντε Πανικό».

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή του ως παρουσιαστής στις μουσικές εκπομπές ”StreetΒeat” και ”StreetΒeat Weekend Edition” στο Mad TV, από το 2004 μέχρι το 2008!

Το ενδιαφέρον του για την πειραματική μουσική τον οδήγησε το 2010, στο να δημιουργήσει το “Vinyl Adventures”. Ήταν η πρώτη δισκογραφική απόπειρα, και είναι βασισμένη σε μουσικά δείγματα (samples) παλαιότερων δεκαετιών, κυρίως από Soul, Jazz & Funk.

To 2012 ξεκινά τα edits & remixes, πάντα στον ευρύτερο χώρο της μαύρης μουσικής! Μέχρι στιγμής έχει «φρεσκάρει» πάνω από 400 tracks και είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις πολλών ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και γνωστών DJ του εξωτερικού!

Ταυτόχρονα δημιουργεί το ντουέτο “Senior Citizens” με τον Dj Chairman (Τάσο Κωνστανταρόπουλο) και συνεχίζουν στο ίδιο ύφος, να φρεσκάρουν δηλαδή μουσική παλαιότερων δεκαετιών, κυρίως 50’s, 60’s & 70’s, με αρκετή επιτυχία σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Στα αξιοσημείωτα, το επίσημο remix της μεγάλης επιτυχίας σε Ελλάδα και Κύπρο το 2016 “Lost On You” της LP, για τη συλλογή του ραδιοφωνικού σταθμού Εν Λευκώ – En Lefko Collection Vol. 2, αλλά και το remix ενός ακόμα πολύ γνωστού τραγουδιού το 2018 το “Luna Misteriosa” του Βέλγου παραγωγού Buscemi Feat. Luigi Catalano!

Info

Dj “S” live @Μαρμελάδα

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Είσοδος Ελεύθερη
Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος, διαβατηρίου ή πάσο, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που βρίσκονται σε ισχύ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.