«Βουλιαξε» η πλατεια απο το 6ο Φεστιβαλ Νεολαιας του Ομιλου Νεων Φοιτητων του Συλλογου Επιστημονων

Πλήθος κόσμου στην έκτη κατά σειρά διοργάνωση, που φιλοξένησε στη σκηνή της το τούρκικο ροκ συγκρότημα Zakkum

«Κάθε χρόνο και καλύτερα» είναι η έκφραση που μπορεί να περιγράψει την επιτυχία της προχθεσινής διοργάνωσης, του Ομίλου Νέων Φοιτητών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας της Δυτικής Θράκης,  του 6ου  δηλαδή κατά σειρά Φεστιβάλ Νεολαίας του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κάθε άποψη πλατεία Ειρήνης.
 
Για ακόμα μια χρονιά, πιστοί στο ραντεβού τους οι νέοι του Ομίλου ετοίμασαν μία πολύ όμορφη βραδιά αφιερωμένη στον πολιτισμό, με καλεσμένους μεγάλα μουσικά ονόματα της γείτονα χώρας, αλλά και «δικά μας» παιδιά, ντόπιους καλλιτέχνες που συνέδραμαν στην όλη βραδιά.
 
Συγκεκριμένα στη σκηνή που στήθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό στο κέντρο της Κεντρικής Πλατείας της Κομοτηνής, ανέβηκαν φέτος οι Zakkum, αγαπημένο έντεχνο – ροκ συγκρότημα της τουρκικής μουσικής σκηνής, ο «δικός» μας Κομοτηναίος επίσης οπαδός του εντέχνου Barış Tükeniş, αλλά και η Ομάδα Παραδοσιακών Χωρών του Ομίλου Νέων Φοιτητών του Συλλόγου, που χόρεψε ντυμένη με παραδοσιακές στολές υπό τους ήχους της παραδοσιακής ανατολίτικής μουσικής.
 
Την επιτυχία της όλης βραδιάς επιβεβαίωσε η πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, που ομολογουμένως μας έκανε εντύπωση, αλλά και το πολύ θερμό χειροκρότημα που επεφύλασσαν για όλους όσους ανέβηκαν στην σκηνή.
 
Στις πρώτες σειρές μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Μουσταφά Κατραντζή και η αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Οικονομίας κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.