Βαθαινει η «κοιτη της μνημης» του Μπουκλουτζα

Εμπλουτίστηκε το αρχείο καταγραφών που επιμελείται το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Η δράση «Ανθρώπινο Ποτάμι» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Tale of X Cities»,  που διοργανώνει το Goethe-Institut Thessaloniki σε συνεργασία με την Art BOX Creative Arts Management, ολοένα και αναπτύσσεται με τη συμμετοχή των πολιτών.

Το αρχείο καταγραφών που επιμελείται το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στο πλαίσιο της δράσης συνεχώς εμπλουτίζεται. Ήδη είναι διαθέσιμες 9 καταγραφές στο κανάλι που διατηρεί η δημοτική επιχείρηση στο youtube.

Τα βίντεο είναι τα εξής:

Στα επίμαχα βίντεο καταγράφονται αναμνήσεις και προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν στην πόλη τα χρόνια που την διέσχιζε το ποτάμι.

Να θυμίσουμε ότι η δράση θα κορυφωθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί με το «Ανθρώπινο Ποτάμι» στη διαδρομή του Μπουκλουτζά που διέτρεχε την πόλη.

Αφετηρία, ο χώρος που διεξάγεται σήμερα η λαϊκή αγορά, πίσω από το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο. Θα υπάρξουν τρεις ενδιάμεσοι σταθμοί, αν κάποιος δε θέλει να ακολουθήσει τη διαδρομή από την αρχή:  1ος σταθμός Σπαθί, 2ος Σταθμός Τσανάκλειος, 3ος Σταθμός Άγαλμα Βενιζέλου. Η διαδρομή θα ολοκληρωθεί πριν τις γέφυρες στη δυτική είσοδο της Κομοτηνής.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνείτε μέσω email στο [email protected]  και για τηλεφωνική επικοινωνία μπορείτε να καλείτε στα 25310-37770, 25310-27484, 25310-25970.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.