Τον «Λυκομπαμπα» του Γιωργου Λυμπερη αγκαλιασε η Κομοτηνη

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών στην παρουσίαση του νέου βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Τον Λυκομπαμπά, το νέο βιβλίο του Γιώργου Λυμπέρη που μιλά για το ότι οι μπαμπάδες μπορούν να κάνουν λάθη, αλλά και να γίνονται καλύτεροι για τα παιδιά τους, γνώρισαν μικροί και μεγάλοι αναγνώστες το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουνίου στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής.

Ο κ. Λυμπέρης, μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση με τη βοήθεια της ψυχολόγου-παιδοψυχολόγου, Ιλώνας Ιβανίδου, του εκπαιδευτικού-μουσικού Κωνσταντίνου Μάμμου και του εκπαιδευτικού Σουχά Μεχμέτ, παρουσίασε την ιστορία του κακού λύκου, πολλά χρόνια μετά τις περιπέτειές του, όταν πλέον είναι πατέρας.

Αυτός προσπαθεί να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα προς το γιό του, βλέποντας πως οι συνομήλικοι του έχουν κάνει πολύ σπουδαία πράγματα.

Μέσα από αυτή την μικρή ιστορία, τόνισε, βλέπουμε το ταξίδι του Λυκομπαμπά, για την αναζήτηση της συγχώρεσης από όσους έχει κάνει κακό, τις δυσκολίες που έχει αυτός ο δρόμος, και την αγάπη μεταξύ παιδιού και πατέρα.

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία, και είμαι πολύ χαρούμενος που τη μοιράζομαι σήμερα εδώ στην Κομοτηνή με μικρούς και μεγάλους φίλους» ανέφερε.

Η ανταπόκριση, στον ένα μήνα της κυκλοφορίας του βιβλίου, ήταν πάρα πολύ καλή, με τα παιδιά να έχουν αγαπήσει τον Λυκομπαμπά, καθώς το βιβλίο να βρίσκεται ήδη στη δεύτερη έκδοση.

Βέβαια στις παρουσιάσεις που πραγματοποιούνται για το βιβλίο, κάνουν προσπάθεια να βάλουν και τους μπαμπάδες στις παρουσιάσεις, που θα παίξουν και θα αποδείξουν πως τελικά και οι μπαμπάδες μπορούν να είναι ενεργοί στην ανατροφή των παιδιών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.