Τον Αγιο Παντελεημονα τιμησε το Μικρο Κρανοβουνι

Πανηγύρι στην κεντρική πλατεία, μετά τον εσπερινό στην εκκλησία του οικισμού

Με κάθε επισημότητα τίμησε τον Άγιο Παντελεήμονα το Μικρό Κρανοβούνι, στην φερώνυμη εκκλησία του οικισμού, αλλά και με το πανηγύρι που πραγματοποίησε το βράδυ της παραμονής της εορτής του Αγίου.

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Μικρού Κρανοβουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού, ενώ στη συνέχεια, στην πλατεία του οικισμού, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρού Κρανοβουνίου «Άγιος Παντελεήμων» έστησε το πανηγύρι του.

Τα μέλη του συλλόγου, που δούλεψαν άοκνα όλο το προηγούμενο διάστημα για να καταφέρουν να προχωρήσουν στην υλοποίηση αυτού του πανηγυριού, ευχαρίστησαν όλους όσους έδωσαν το παρών, ιδιαίτερα δε τον Μητροπολίτη που φέρει το όνομα του Αγίου.

Ευχαρίστησαν δε και τους Συλλόγους που παραχώρησαν τις στολές τους για την βραδιά, τους Φιλοτέχνες Κομοτηνής και το Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών, αλλά και τους συλλόγους της πόλης που παρέστησαν στο πανηγύρι.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίδειξη των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, και κατόπιν κάτοικοι του χωριού και καλεσμένοι χόρεψαν υπό τον ήχο των «Καφαντάρηδων» μέχρι αργά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.