Το Peace Talk ταξιδευει στη Θεσσαλονικη

Καίτοι ένα έργο που εμπνεύστηκε και πήρε αφορμές από τη ζωή στην Κομοτηνή, το «Peace Talk» φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια της πόλης μας αφού μετά την Ξάνθη, το έργο θα παρουσιαστεί και στη Θεσσαλονίκη.
 
Το «Peach Talk» σε σύλληψη, δραματουργική επεξεργασία, σκηνοθεσία της Χριστιάνας Λαμπρινίδη και παραγωγή της ΔΚΕΠΠΑΚ συγκεκριμένα θα παρουσιαστεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 με είσοδο ελεύθερη.
 
Παίζουν με κείμενα δικά τους :
 
Δανάη Δερμεντζοπούλου, Έφη Καλεντερίδου, Βιβή Κολεντζαρίδου, Άννα Ξενοδοχίδου, Θεανώ Πασχάλη,  Ελένη Στεργιάδου – Καρακατσούλη, Σοφία Τερζή, Νετζιλά Τσαούς, Τζαχιδέ Χασεκή
 
 Παράλληλα το «Εργαστήριο Μελέτης του Πολιτισμού, των Συνόρων και του Κοινωνικού Φύλου» (Τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας) φιλοξενεί στις 9 Δεκεμβρίου του 2017 (11-15μμ, Αίθουσα Συνεδρίων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), τις γυναίκες-συντελεστές του θεατρικού δρώμενου Peace Talk.  Η πρόβα για την αληθινή συμφιλίωση.
 
Η μετάβαση από την Κομοτηνή στην Θεσσαλονίκη του θεατρικού δρώμενου Peace Talk, έρχεται να ανακαλέσει και να προκαλέσει μνήμες και αναπαραστάσεις ειρηνικής ή συγκρουσιακής αστικής συμβίωσης και για τη Θεσσαλονίκη. Η παράσταση αποτελεί τον κορμό έμπνευσης και αναστοχασμού για τη συνάντηση εργασίας με θέμα: Αστικές εμπειρίες: Γυναικεία εξαίρεση και επιθυμία, θρυμματισμένη μνήμη και κρυφό σώμα.
 
Συμμετέχουν οι: Άννα Βιδάλη, Τάνια Βοσνιάδου, Θωμάς Κοροβίνης, Αίγλη Μπρούσκου και Χριστιάνα Λαμπρινίδη
Συντονίζει:  η Φωτεινή Τσιμπιρίδου 
Σχολιάζουν : οι γυναίκες/πρωταγωνίστριες της παράστασης
 
Οι εν Θεσσαλονίκη Ροδοπίτες προστρέξατε! ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.