Το μιουζικαλ «Αννυ» ζωντανεψε στην σκηνη του Μουσικου Σχολειου Κομοτηνης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης τους περσινής προσπάθειας, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο είδος του μιούζικαλ, ανεβάζοντας τη γνωστή παράσταση «Άννυ».
 
Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ παγκοσμίως λοιπόν, η ιστορία του οποίου αφορά ένα ορφανό κοριτσάκι που φιλοξενείται στην έπαυλη ενός δισεκατομμυριούχου, αφήνοντας πίσω της τις δύσκολες στιγμές του ορφανοτροφείου, ανέβηκε στην σκηνή του αμφιθέατρου του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας, το βράδυ της Τετάρτης.
 
Επί σκηνής οι μαθητές Σοφία Πιστοφίδου, Γιάννα Χαριτίδου, Ιωακείμ Ιωακειμίδης- ο οποίος είναι και ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της παράστασης- Εύα Νικολαΐδου, Χρύσα Αδαμακοπούλου και Βασίλης Φραντζόπουλος, οι οποίοι «διηγήθηκαν» την ιστορία της μικρής «Άννυ» συνοδεία ζωντανής μουσικής από την τζαζ μπάντα του σχολείου.
 
Πρόκειται για μία παράσταση για την οποία όπως έκανε γνωστό η καθηγήτρια του σχολείου κ. Σοφία Ιερωνύμου, που είχε και την γενική επιμέλειά της, μαθητές και καθηγητές δούλεψαν για περισσότερο από έναν χρόνο. 

Σπύρος Κιοσσές «Ο κόσμος ανταποκρίθηκε γιατί καταλαβαίνει ότι η δουλειά αυτή προέρχεται από το πάθος και το μεράκι των παιδιών για την μουσική»

Όπως επισήμανε μάλιστα και ο κ. Σπύρος Κιοσσές, υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου, «ήταν μία προσπάθεια που ξεκίνησε από τους μαθητές πέρυσι και πλαισιώθηκε από τους συναδέλφους καθηγητές μουσικούς, την κ. Ιερωνύμου και τον κ. Ζαγόρη».
 
«Οι πρόβες έγιναν αθόρυβα» υπογράμμισε τονίζοντας πως όλοι οι συντελεστές «αφιέρωσαν πάρα πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους, για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα».
 
Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία μιας και το αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου ήταν κατάμεστο, γεγονός που μαρτυρά, όπως υπογράμμισε και ο κ. Κιοσσές, ότι « η δουλειά αυτή προέρχεται από το πάθος και το μεράκι των παιδιών για την μουσική». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.