Το Μικρο Θεατρο Λαρισας παρουσιαζει την παρασταση «Σταχτοπουτα»

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Παπανικολάου

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον «Λύκο & τα 7 Κατσικάκια» και την 1η σεζόν του φετινού χειμώνα με τον «Μάγο του Οζ» και «Τη Χιονάτη με τους 7 Νάνους» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009, πλησιάζοντας αισίως τα 10 χρόνια παρουσίας  με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του. Παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην πόλη μας  και σε πραγματική θεατρική απόδοση ένα φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.  Ο λόγος για τη Σταχτοπούτα που θα παρουσιαστεί στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, σε διπλή παράσταση, η πρώτη στις 17.15 και η δεύτερη στις 19.15. 

Λίγα λόγια για το έργο… 

Το κλασικό παραμύθι του Charles Perrault που με μοναδικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την ευτυχία με την λύπη και την αλήθεια με την μαγεία. Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία… Κι έναν υπέροχο Πρίγκηπα! Η Συνέχεια επί Σκηνής! 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Παπαευθυμίου, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Άννα Γιαννακίδου, Χριστίνα Δανιήλ, Μάιρα Αλεξοπούλου, Μαρία Καρύδη-Ψαράκου
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης
Σκηνογραφία: Εμμανουέλα Αλφιέρη
Κοστούμια: Τέτα Βασιλάτου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Δημήτρης Νίκου
Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης
Ειδικές Κατασκευές : Εμμανουέλα Αλφιέρη
Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Καράτζιος 
Ζωγραφική : Μίνα Ασημακοπούλου
 
Info
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών)
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 8 ευρώ – Ταμείο 10 ευρώ
Προπώληση: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο (τηλ. 2531084040)
Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109

Δύο διπλές προσκλήσεις για τη δωρεάν παρακολούθηση της παράτασης από τον «ΠτΘ»

O «ΠτΘ» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δύο διπλές προσκλήσεις για τη δωρεάν παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης. Για να συμμετέχετε στη διαδικασία της κλήρωσης το μόνο που έχετε να κάνετε είναι like και share στην αφίσα της παράστασης που θα βρείτε στη σελίδα του Παρατηρητή της Θράκης στο facebook.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.