Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Bumblebee» και «Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για την περιπέτεια φαντασίας «Bumblebee», την επιστοφή της Μαίρη Πόπινς στη μεγάλη οθόνη σε μια παραγωγή της Disney με την Έμιλι Μπλαντ στον ομώνυμο ρόλο και το θρίλερ «Η Άννα και η Αποκάλυψη».
 
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζουν να προβάλλονται η περιπέτεια του γνωστού υπερήρωα της DC «Aquaman» με τον Τζέισον Μομόα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία animation «Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν», η ταινία animation «Ο ασπροδόντης», που βασίζεται στο κλασικό πλέον μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον, η άκρως χριστουγεννιάτική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Γκριντς» και η κωμωδία ελληνικής παραγωγής «Αιγαίο SOS». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Bumblebee
(20:00, 22:30, Έως Δευτέρα και 21:10)

Κυνηγημένος, το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα δεκαοχτώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee, φοβισμένο και χτυπημένο από τις μάχες που έχει δώσει. Όταν η Τσάρλι τον συνεφέρει, σύντομα συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο. 

Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει
(Μεταγλωτισμένο: 18.30,  Υποτιτλισμένο:21.00)

Βρισκόμαστε στο Λονδίνο την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης κατά τα 1930. και ακολουθούμε τους μεγάλους πια Τζέιν και Μάικλ Μπανκς, που μαζί με τα τρία παιδιά του Μάικλ κι έπειτα από μια προσωπική απώλεια, δέχονται την αινιγματική επίσκεψη της Μαίρη Πόππινς. Με όπλο τις μοναδικές μαγικές της ικανότητες και με τη βοήθεια του φίλου της, Τζακ, θα βοηθήσει την οικογένεια να ανακαλύψει τη χαρά που έλειπε από τη ζωή της. 

Η Άννα και η Αποκάλυψη
(22:20)
 
Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, τo ξύπνημα των ζόμπι απειλεί την ήσυχη πόλη του Little Haven, αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν, να παλέψουν και να… πετσοκόψουν προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους. Σύντομα, θα ανακαλύψουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και, καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, θα αντιληφθούν πως μπορούν να εμπιστευτούν μόνο ο ένας τον άλλον.
 
Aquaman
(19:20 & 22:10)

Ο Άρθουρ Κάρι μαθαίνει ότι είναι ο κληρονόμος του υποβρυχίου βασιλείου της Ατλαντίδας και πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά για να ηγηθεί του λαού του και να γίνει ήρωας. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε… Να γίνει ένας βασιλιάς!

Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν
(18:20)

Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα. 

Ο Ασπροδόντης
(18:10)

Ο Ασπροδόντης είναι ένα λυκόσκυλο το οποίο για καλή του τύχη σώζεται από ένα ευγενικό ζευγάρι που του μαθαίνουν πώς να δαμάσει τα άγρια ένστικτά του και να γνωρίσει την πραγματική φιλία. 

Ο Γκριντς
(18:00)

Η ταινία «Ο Γκριντς» αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Αιγαίο SOS
(20:10)

Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.