Το αδιαχωρητο στο ανταμωμα των Προσκυνητιωτων

Στο πανηγύρι που διοργάνωσε για ακόμα μια φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Προσκυνητών

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου στο Γήπεδο των Προσκυνητών, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Προσκυνητών πραγματοποίησε το φετινό αντάμωμα Προσκυνητιωτών.

Εκατοντάδες καταγόμενοι από τους Προσκυνητές, και όχι μόνο, βρέθηκαν μαζί για να γιορτάσουν, με την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίτσα Αγγελακούδη, να καλωσορίζει όλους τους παρευρισκόμενους, επίσημους και μη.

Υπό τους ήχους του παραδοσιακού συγκροτήματος «Εβρίτικη ζυγιά», με τον Αλέξανδρο Ρίζογλου στην λύρα και τον Νίκο Ζάρκο στο κλαρίνο, τον χορό άνοιξε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου με τις παραδοσιακές του φορεσιές, ενώ στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι, με μεγάλη συμμετοχή νέων χόρεψαν μέχρι αργά.

Το παρών στην γιορτή έδωσαν ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη να μείνουν ζωντανά τα χωριά, ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ Ντίνος Χαριτόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μανώλης Ταπατζάς, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου και άλλοι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.