Το 5ο αφιερωμα ισπανοφωνου κινηματογραφου στηριζει το εργο του συλλογου ΑΜΕΑ «Αγιοι Θεοδωροι»

Βραδιές θερινού σινεμά για καλό σκοπό - Κορυφώνονται απόψε στις 9:30 το βράδυ, οι προβολές του 5ου Αφιερώματος στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο που οργανώνουν ο Alma Libre σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ισπανίας

Δεκάδες Κομοτηναίοι έδωσαν το «παρών» το τελευταίο διήμερο, στο θερινό κινηματογράφο της Κομοτηνής, στην αυλή της Αναπτυξιακής Ροδόπης και για να ενισχύσουν το σκοπό της διοργάνωσης, που αφορά στην ενίσχυση του Συλλόγου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και Νοητικής Υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι».
Την στήριξη της δραστηριότητας του συλλόγου Alma Libre από την τοπική κοινωνία, υπογράμμισε το μέλος της διοίκησης κ. Αλέξανδρος Σουσάμογλου, σε σχετικές δηλώσεις του στον «ΠτΘ», σημειώνοντας παράλληλα και την ένθερμη ανταπόκριση των πολιτών της Κομοτηνής, στο κάλεσμα για την οικονομική συνδρομή των «Αγίων Θεοδώρων».

Η είσοδος στο τριήμερο προβολών είναι ελεύθερη, ενώ οι επισκέπτες του θερινού κινηματογράφου θα έχουν τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν να αφήσουν τον όβολό τους στο ειδικό «κουτί ενίσχυσης», που έχει τοποθετηθεί ο πολιτιστικός σύλλογος, στην είσοδο της αυλής της ΑΝ.ΡΟ για τους σκοπούς της εκδήλωσης.
Τα έσοδα  θα διατεθούν συγκεκριμένα για την στήριξη των προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης, άθλησης και ψυχαγωγίας ΑΜΕΑ και παιδιών με νοητική υστέρηση και για την κατασκευή και υλοποίηση της ειδικής μονάδας υποστηριζόμενης διαβίωσης ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Κομοτηνή.

Να σημειωθεί ότι το τριήμερο αφιέρωμα στον ισπανόφωνο κινηματογράφο ολοκληρώνεται με την προβολή της ταινίας του Cesc Gay « Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι» (Una pistola en cada mano). Καθ’ όλη τη διάρκεια του αφιερώματος, προσφέρονται μπύρες και αφεψήματα, προσφορά της ΒΕΡΓΙΝΑ Α.Ε. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.