Την Κυριακη 25 Ιουνιου το φεστιβαλ χρωματων ταξιδευει στην Κομοτηνη

Χωρίς τη συμμετοχή του Δήμου και της ΔΚΕΠΠΑΚ η διοργάνωση

Την ημέρα των εκλογών την Κυριακή 25 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο αναψυκτήριο του θερινού θεάτρου θα πραγματοποιηθεί τελικά στην πόλη μας το Φεστιβάλ Χρωμάτων, μετά την αναβολή λόγω εθνικού πένθους.

Διευκρινίζεται πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μόνο από την ομάδα νέων εθελοντών “Action Team” χωρίς τη συμμετοχή της ΔΚΕΠΠΑΚ και του Δήμου Κομοτηνής, που έλαβαν την απόφαση να απέχουν, λόγω της πραγματοποίησης την ημέρα των εκλογών.

Να θυμίσουμε ότι το φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα τη μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων. Μουσικές συναυλίες, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Αυτό, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων θα λάβει μέρος στο αναψυκτήριο του θερινού θεάτρου, την Κυριακή 25 Ιουνίου, από τις 18:00 το απόγευμα.

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά stand. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την πιο super διάθεση και να έρθετε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.