Τη Δευτερα 21 Δεκεμβριου ο Αη Βασιλης θα φτασει στο παρκο του στις Σαπες

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του το πάρκο του Άη Βασίλη που θα στηθεί στις Σάπες υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρωνείας Σαπών. Μουσική, «ταξίδια» στις παραδοσιακές γεύσεις, ξωτικά, ξυλοπόδαροι και τόσα άλλα θα συνθέσουν το σκηνικό και των φετινών εκδηλώσεων, προσφέροντας μοναδικές χριστουγεννιάτικές στιγμές στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του.
 
Οι φετινές εκδηλώσεις του πάρκου θα πραγματοποιηθούν σε τρεις ημέρες με την αρχή να γίνεται στις 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 οπότε και ο Άγιος Βασίλης θα φτάσει στο πάρκο του, συνοδευόμενος από τη φιλαρμονική του Δήμου για να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Θα ακολουθήσει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Σταυρίδη συνοδεία παραδοσιακών θρακιώτικών και ποντιακών καλάντων. Στη συνέχεια ο Άγιος Βασίλης θα φωτογραφίζεται και οι φίλες του Μαλού και Λαλού θα παίζουν και θα τραγουδούν με τα παιδιά. Παράλληλα οι βοηθοί του Αη Βασίλη, οι νεράιδες και τα ξωτικά θα ζωγραφίζουν τα πρόσωπα των παιδιών με φανταστικό τρόπο, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Σαπών, ο Σύλλογος Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά», ο σύλλογος Αρσακείου «Το Ευθύμιο», ο Σύλλογος Πολιτισμού και Ανάπτυξης Σαπών «Δρω» και η Ένωση Επαγγελματιών Σαπών θα προσφέρουν σε όλους Παραδοσιακά Θρακιώτικά εδέσματα.
 
Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου από τις 14.30 ο Αη Βασίλης θα περιμένει τους μικρούς του φίλους μαζί με ξυλοπόδαρους, ξωτικά και χιονάνθρωπους για μια ημέρα διασκέδασης συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών κατά την οποία τα παιδιά θα γράψουν το γράμμα τους στον Αη Βασίλη ενώ θα χιονίζει.
 
Τέλος τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο θα στηθεί το «Καλάθι της αγάπης», μια εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους δημότες του δήμου Μαρωνείας Σαπών που έχουν ανάγκη. Το καλάθι θα συγκεντρώνει ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια για όσους έχουν ανάγκη. Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.