Τα σχολεια κλεινουν η «Πανθρακικη Ολυμπιαδα Αθλητισμου και Πολιτισμου» ερχεται

Την Τρίτη 14 Ιουνίου στο ΔΑΚ από τον «ΠΑΣ Πρωταθλητών»

Ανακοίνωση με την οποία δημοσιοποιεί τους στόχους και τις προθέσεις της «Πανθρακικής Ολυμπιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού» εξέδωσε ο ΠΑΣ Πρωταθλητών.
 
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 18.30 και σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για «μια πρωτοβουλία αθλητισμού και πολιτισμού υπερτοπικής σημασίας με συμμετοχή πλήθους σωματείων (πολιτιστικοί, αθλητικοί σύλλογοι, γυμναστήρια, φροντιστήρια, παιδικοί σταθμοί) της Ροδόπης με στόχο να προαχθεί το αθλητικό και πολιτιστικό ιδεώδες στην περιοχή μας».
 
Στο πλαίσιο αυτής προγραμματίζεται η τύπου Ολυμπιακών Αγώνων προσομοίωση παρέλασης συμμετεχόντων, επίδειξη και παρουσίαση της δραστηριότητάς τους και με τελετή λήξης η οποία, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα περιλαμβάνει συναυλία με τους Stavento.
 
«Η στόχευση μας στο επικοινωνιακό κομμάτι θα είναι κυρίως οι μαθητές, φοιτητές και φυσικά γονείς οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τα παιδιά τους, και η εμπειρία παλαιότερων σχετικών προσπαθειών μας κάνει αισιόδοξους για την ενεργό συμμετοχή χιλιάδων εξ αυτών» αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση ο Σύλλογος για τους στόχους της διοργάνωσης.
 
Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της περιφέρειας ΑΜΘ και της ΔΚΕΠΠΑ του Δήμου Κομοτηνής και με την συμβολή και υποστήριξη της τοπικής αγοράς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.