Τα «Χρονια Δοξασμενα» ζωντανεψαν ξανα

«Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην Κομοτηνή» τόνισε η Λόρνα στην επιστροφή της στα «Πάτρια Εδάφη» όπως τη χαρακτήρισε

Μια διαφορετική, από τις συνηθισμένες, εμπειρία, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 31 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

Εκεί, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για να τιμήσει την Επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, παρουσιάστηκε η μουσικοθεατρική παράσταση «Χρόνια Δοξασμένα» του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού «Θυμέλη – Έλλη Βοζικιάδου».

Η παράσταση, πέρα από αφηγήσεις από το έπος του 1821 αλλά και παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια, περιλάμβανε και μια επιστροφή, μιας και ερμηνεύτρια των τραγουδιών ήταν η Λόρνα, μια παλιά γνωστή της περιοχής μας που έχει ακόμα πολλούς φίλους που την θυμήθηκαν.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μετά από τόσα χρόνια βρίσκομαι στα ‘Πάτρια εδάφη’ με συναισθήματα χαράς και συγκίνησης που χάραξε τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, τα φοιτητικά μου χρόνια» ανέφερε, τονίζοντας πως η Κομοτηνή είναι η πιο ζεστή Φοιτητούπολη, και όλοι όσοι σπούδασαν εδώ έζησαν μοναδικές στιγμές.  Για αυτό και ευχαρίστησε την Περιφέρεια και όσους συνέδραμαν στην εκδήλωση, τονίζοντας πως «η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην Κομοτηνή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.