Στο «5ο Φεστιβαλ Παραδοσιακων χορων» στο Δημο Μεσα Γειτονιας Κυπρου οι Φιλοτεχνες

Θα εκπροσωπήσουν την πόλη στο φεστιβάλ που διοργανώνει ο αδελφοποιημένος Δήμος της Κομοτηνής

Στο «5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών», που διοργανώνει ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς, θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Φιλοτέχνες, που θα εκπροσωπήσει την Κομοτηνή.

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς έχει αδερφοποιηθεί με το Δήμο Κομοτηνής, με την ολοκλήρωση της αδερφοποίησης αυτής να γίνεται φέτος, κατά την διάρκεια των Ελευθερίων της Κομοτηνής, με πολυμελή αντιπροσωπεία του Δήμου να παρευρίσκεται στην Κομοτηνή για την τελετή.

Μάλιστα στο Φεστιβάλ θα ταξιδέψει και αντιπροσωπεία του Δήμου Κομοτηνής, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκαράνη, που θα ανταποδώσει την προηγούμενη επίσκεψη και θα έχει την ευκαιρία να συσφίξει τις σχέσεις μεταξύ των δύο Δήμων.

Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στο Πάρκο Πανίκου Δημητρίου, θα συμμετάσχει το Χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, οι Φιλοτέχνες από το Δήμο Κομοτηνής και άλλα συγκροτήματα.

Αξίζει να τονιστεί πως το Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργανώνει ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς, έχει και τις προηγούμενες χρονιές καλεσμένους από την Ελλάδα, ενώνοντας τους παραδοσιακούς χορούς και την παράδοση της νήσου με την Ελλαδική.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των φθινοπωρινών πολιτιστικών δρώμενων του Δήμου Μέσα Γειτονιάς με τίτλο «Πολιτιστικές Περιπλανήσεις» στο χώρο της μουσικής και του θεάματος.

Οι «Πολιτιστικές Περιπλανήσεις» του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, στόχο έχουν να προσφέρουν ποιοτική ψυχαγωγία, αγκαλιάζοντας προτιμήσεις κάθε ηλικίας, με ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών εκδηλώσεων, που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων και του καθ’ ενός ξεχωριστά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.