Στην Κομοτηνη «Ο Μαγος του Οζ»

Την Κυριακή 27 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο

Μια παιδική παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κυριακή 27 Ιουνίου στο Θερινό Θέατρο Κομοτηνής μικροί και μεγάλοι, από την παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου που έρχεται να παρουσιάσει μια μοναδική ιστορία που διδάσκει σε όλους μας τη σημασία της φιλίας του σπιτιού και της οικογένειας. Ο λόγος για την παράσταση «Ο Μάγος του Οζ»

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Θαυμαστός μάγος του οζ  είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες!

Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή, Ντόροθυ τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο, και το Λιοντάρι, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση. Οι Ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του οζ με στόχο να φτάσουν στην Αστραφτερή Σμαραγδούπολη,η οποία κατοικείται από τους Πολυφαγάκιδες. Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, να συναντήσουν τον Μάγο του οζ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια…  ένα από αυτά και της κακιάς νεράιδας , την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της καλής νεράιδας Γκλίντα

Έτσι οι μικροί ταξιδευτές θα φτάσουν επιτέλους στο πράσινο παλάτι του οζ όπου εκεί…! θα τους παρακολουθήσουν οι θεατές με πολύ μουσική- χορό- τραγούδι- γέλιο μέσα από ένα μεγάλο θέαμα στο ταξίδι τους επί σκηνής!

Οι συντελεστές της παράστασης

Οι σκηνοθετικές οδηγίες είναι του Γιώργου Φρατζεσκάκη. Η μουσική είναι του Γιάννη Ζουγανέλη, οι χορογραφίες Φώτη Μεταξόπουλου, τα κοστούμια της Σήλιας  Δεμίρη, τα σκηνικά κατασκεύασε ο Στέλιος  Κουτρουλής

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν 9 επαγγελματίες ηθοποιοί: Γιώργος  Φρατζεσκάκης (Μάγος του ΟΖ) Μάκης Παντέλης (Λιοντάρι) Άννα Μάγκου (Ντόροθυ) Θεόδωρος Μανίκας (Ντενεκεδένιος) Αντώνης Βαρθαλίτης (Αχυρένιος) Δανάη Νεονάκη (Κακή Νεράιδα) Βύκι Πάνου (Κακιά Νεράιδα) Ιωάννα Παυλίδου (Υπηρέτρια) Κατερίνα Αναστασίου (Μηλιά)

Info

Θερινό Θέατρο Κομοτηνής  

Κυριακή 27 Ιουνίου

Ώρα  παράστασης: 8:00μ.μ

Τιμή εισιτηρίου:  9 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων viva.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.