Στην «γυναικα» αφιερωσε την φετινη Παγκοσμια Ημερα Ποιησης η Πολιτιστικη Κινηση Ν. Ροδοπης

Εκδήλωση με ποιήματα και μουσικές στο Στέκι του Συλλόγου

Σε μια ζεστή, ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης τίμησε για 12η χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με την εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Στέκι της την Τρίτη 21 Μαρτίου.

Κατά τον χαιρετισμό στην αρχή, η Γ. Γ. Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης και συντονίστρια της βραδιάς, κ. Δώρα Κάσσα-Παπαδοπούλου, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες και όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι η Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης θα συνεχίσει με πείσμα και ζήλο το έργο της για την προαγωγή του πολιτισμού, της τέχνης, της καλλιτεχνικής παιδείας και της διαφορετικότητας, δίνοντας πνοή και προσφέροντας στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας.

Η «γυναίκα» σε όλες τις εκφάνσεις της προσωπικότητας και της δράσης της

Η φετινή εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης ήταν αφιερωμένη στη «γυναίκα», σε όλες τις εκφάνσεις της προσωπικότητας και της δράσης της.

Το πρόγραμμα άνοιξαν οι Φίλοι Χορωδίας Κομοτηνής «ΕΥΜΟΛΠΟΣ», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Σάκη Βαργεμτζίδη εντυπωσιάζοντας με τις ερμηνείες και τη σκηνική τους παρουσία το κοινό που βρέθηκε στο Στέκι.

Ακολούθησαν αναγνώσεις ποιημάτων από τα μέλη του Κύκλου Ποιητών Ροδόπης, της Θεατρικής Ομάδας της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης, ενώ συμμετείχαν και πολλοί ακόμη συμπολίτες μας, χαρίζοντας υπέροχες απαγγελίες από προσωπικές ποιητικές τους διαδρομές αλλά και από γνωστούς Έλληνες και ξένους ποιητές. 

Η κ. Ινώ Παπαδοπούλου στο πιάνο συνόδευσε με όμορφες και γλυκιές μελωδίες τις αναγνώσεις ποιημάτων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης με μουσικές «παρεμβάσεις» ο κ. Ομέρ Χασάν με την κιθάρα του και ο κ. Γιάννης Βουλτσίδης με τον τζουρά του.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και η Πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ., κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.