«Σπασμενα Τακουνια» της Τανιας Χαροκοπου σε σκηνοθεσια Βασιλη Θωμοπουλου
Μια κωμωδία γεμάτη ανατροπές, μουσική και… εκπλήξεις ανεβαίνει στη σκηνή του Κινηματοθεάτρου ΡΕΞ την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 20:00. Ο λόγος για την παράσταση «Σπασμένα Τακούνια» της Τάνιας Χαροκόπου σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.
Λίγα λόγια για το έργο
Τέσσερις γυναίκες… μια τυχαία συνάντηση στις τουαλέτες ενός μπουζουξίδικου… εξομολογήσεις, συγκίνηση, ένταση και πολύ γέλιο!
Μέσα σε μια έκρηξη εξομολογήσεων, συγκίνησης, χιούμορ και αλληλεγγύης, μιλούν για τη ζωή τους, για τούς έρωτες τους και συνειδητοποιούν πόσο έχουν αφήσει τους άντρες να τις παρασύρουν. Έτσι αποφασίζουν να ξαναπάρουν την ζωή τους, στα χέρια τους και να βάλουν τους άντρες τους στη θέση τους!
Αλλά η ζωή κρύβει εκπλήξεις.
Ένα έργο, αφιερωμένο στις γυναίκες, που έμαθαν να ισορροπούν πάνω σε τακούνια ακόμα κι όταν αυτά σπάνε.
Τα «Σπασμένα Τακούνια» δεν είναι απλώς μια κωμωδία. Είναι ένας καθρέφτης της σύγχρονης γυναίκας, γεμάτος γέλιο, αυτοσαρκασμό και αλήθεια. Ένα έργο που διασκεδάζει και συγκινεί.
Οι συντελεστές της παράστασης
Κείμενο: Τάνια Χαροκόπου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Κοστούμια: Χρύσα Βαρβαγιάννη
Σχεδιασμός φωτισμών: Θοδωρής Κόκκινος
Κατασκευές σκηνικών: Kolossaion Productions
Φωτογράφιση: Καλφαμανώλης Γιώργος
Παραγωγή: Kolossaion Productions, Dinamiki Performance
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Βαΐτσου, Βάσω Γουλιελμάκη, Βίκυ Κάβουρα, Ζώγια Σεβαστιανού, Άγγελος Ανδριόπουλου.
Info
Εισιτήρια προπωλούνται εδώ
και στο Βιβλιοπωλείο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ και στο ταμείο του Κινηματοθεάτρου ΡΕΞ.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
