Sold Out και στην Κομοτηνη η παρασταση «Οι μελισσες αγριευουν τη νυχτα»

Οι Αναστασία Μουτσάτου, Alex Sid και Δημήτρης Γκοτσόπουλος συγκίνησαν από την σκηνή της Λέσχης Κομοτηναίων

Η Κομοτηνή δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον «κανόνα» των sold out της παράστασης «Οι μέλισσες αγριεύουν τη νύχτα».

Οι Αναστασία Μουτσάτου,  Alex Sid και ο ηθοποιός – έκπληξη της παράστασης όπως είχε προαναγγείλει μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» η Αναστασία Μουτσάτου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέβηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην σκηνή της Λέσχης Κομοτηναίων και χάρισαν στους παρευρισκομένους στιγμές μαγικές.

Μια παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια που της δημοφιλούς τηλεοπτικής επιτυχίας «Άγριες Μέλισσες» που υπογράφουν μεταξύ άλλων τόσο ο Alex Sid όσο και η Αναστασία Μουτσάτου και τα οποία κερδίζουν το δικό τους μερίδιο στην επιτυχία της σειράς.

Γεγονός που διαφάνηκε και από την δημοφιλία των συγκεκριμένων τραγουδιών κατά την διάρκεια της παράστασης που σιγοτραγουδήθηκαν από το κοινό,  όπως αντίστοιχα και μεγάλες επιτυχίες, «κλασικά» αγαπημένα από την πορεία της Αναστασίας Μουτσάτου και όχι μόνο.

Μια ξεχωριστή, τρυφερή αλλά και δυναμική, μουσική παράσταση που βρήκε τον δρόμο για την καρδιά μας, μας συγκίνησαν και αποτελούν ήδη σύγχρονους μουσικούς θησαυρούς που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.