Προσκληση Συμμετοχης Εθελοντικων Οργανωσεων, Φορεων, Συλλογων  και Ατυπων Ομαδων  στο  2ο ΓΟΥΕΛ ΚΟΜ@Εθελοντισμος

Σταθμοί ενημέρωσης θα στηθούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής

Στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ υποδοχής φοιτητών με τίτλο «ΓουέλΚΟΜ», το οποίο διοργανώνεται  για δεύτερη  χρονιά από τον Δήμο Κομοτηνής, την Αντιδημαρχία Τουρισμού, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono  Δήμου Κομοτηνής και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής (ΔΗΣΥΝ),  προγραμματίζεται  η δράση «Γουέλ ΚΟΜ@Εθελοντισμός» vol 2  το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 τις ώρες 12:00-15:00, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα λειτουργούν σταθμοί ενημέρωσης, θα γίνουν παρουσιάσεις  του προφίλ της κάθε οργάνωσης, φορέα και συλλόγου και θα πραγματοποιηθούν διάφορες άλλες δραστηριότητες, εκθέσεις και βιωματικά εργαστήρια των εθελοντικών οργανώσεων, των ΜΚΟ και των συλλόγων της πόλης μας.

Παράλληλα με τη δράση του «Γουέλ ΚΟΜ@Εθελοντισμός» vol 2, θα διεξαχθεί το «2ο Street Food Festival», μαζί με μουσικά, χορευτικά δρώμενα, αθλοπαιδιές και αθλητικές διοργανώσεις, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής. 

Ο στόχος της  δράσης  είναι να συστηθούν οι  οργανώσεις, οι φορείς και οι σύλλογοι, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, στους πολίτες της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στους νεοεισερχόμενους φοιτητές, καθώς επίσης η δικτύωση και η συνεργασία των εθελοντικών οργανώσεων και των συλλόγων μεταξύ τους.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 12:00-15:00 θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα και θα πραγματοποιηθούν  οι δράσεις των εθελοντικών οργανώσεων, φορέων, ΜΚΟ και αθλητικών συλλόγων και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες, θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα και τα πολιτιστικά δρώμενα των πολιτιστικών συλλόγων.

Εάν δραστηριοποιείστε σε κάποια οργάνωση, πολιτιστικό ή αθλητικό  σύλλογο και  ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο «Γουέλ ΚΟΜ@Εθελοντισμός» vol 2,  μπορείτε να επικοινωνήσετε: μέσω  email στο [email protected] ή στα τηλέφωνα 2531082051 και 2531082055.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.