Πολιτιστικο κεφαλαιο η Φωτογραφικη Ομαδα για την Κομοτηνη

23 εκθέτες με 72 φωτογραφίες σας περιμένουν στην Καπναποθήκη μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου

Τις πόρτες της άνοιξε την Τρίτη 10 Μαΐου η έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Κομοτηνής στην Καπναποθήκη, με 23 εκθέτες και 72 φωτογραφίες που θα βρίσκονται στον χώρο μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου.
 
Την έκθεση εγκαινίασε η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ  κ. Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία τόνισε πως η δουλειά που κάνει η φωτογραφική ομάδα είναι πολύ σημαντική και πως έχει δυνατότητες να αποτελέσει ακόμα ένα πόλο έλξης αλλά και ένα πολιτιστικό κεφάλαιο για την Κομοτηνή.
 
«Έχετε δυνατότητες, θεωρώ πως είστε ικανοί και μπορείτε να το κάνετε» σημείωσε, μιας και αυτό που κάνουν το κάνουν με μεράκι και αυτό δείχνουν προς τα έξω.
 
Από την πλευρά της Ομάδας η κ. Ελένη Μαχαιρά ευχαρίστησε την κ. Λιβεριάδου και την ΔΚΕΠΠΑΚ που τους στηρίζουν εδώ και χρόνια, και φέτος τους στήριξαν οικονομικά για αυτή την εκδήλωση, και υποσχέθηκε «ότι θα σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους».
 
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα πραγματοποιεί σεμινάρια με θέμα την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας, συναντήσεις που άπτονται της τέχνης και του πολιτισμού ενώ προσκαλεί Έλληνες φωτογράφους να εκθέσουν τα έργα τους και συμμετέχει σε εκθέσεις που διοργανώνουν άλλοι σύλλογοι.Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.