«Παιχνιθκια, καμωματα τζιαι αρωματα απο την Κυπρο μας»

Δράση με δώρο ένα ταξίδι στην Κύπρο από τον Σύλλογο Κυπρίων Ξάνθης

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), έχοντας και την στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, λαμβάνει μέρος στις Γιορτές Παλιάς Πόλης,  με την δράση «Παιχνίθκια, καμώματα τζιαι αρώματα από την Κύπρο μας».
 
Με τη δράση αυτή φέρνουν την Κύπρο στην Παλιά Πόλη και καλούν τους Ξανθιώτες και όχι μόνο να έλθουν στο στέκι τους που θα βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία του Ιωάννη Προδρόμου.
 
Απευθύνοντας πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερομένους να συμμετέχουν ο Σύλλογος αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
 
«Ελάτε κοντά μας μικροί και μεγάλοι φίλοι μας, να συμμετέχετε στα παιχνίδια μας, στα κρυπτόλεξα και τα ρωτήματα, να μας ζωγραφίσετε την Κύπρο σας , να γευτείτε το υπέροχο και δροσιστικό της τριαντάφυλλο και να φύγετε με πολλά- πολλά δώρα και με υπέροχες αναμνήσεις.
 
Αν είστε πάνω από 18 χρονών απλά προσθέστε το μαγικό χαρτάκι που εμείς θα σας δίνουμε,  με το όνομα και την διεύθυνση σας στο σχετικό κουτί που θα έχουμε όλες αυτές τις μέρες και διεκδικείστε ταξίδι για δύο άτομα στο υπέροχο νησί της Ανατολικής Μεσογείου, στην Κύπρο μας.
 
Ελάτε να πάρετε υλικό για την Κύπρο, να την γνωρίσετε καλύτερα, να γνωρίσετε την ομορφιά, την ιστορία, τα αρώματα, τις γεύσεις της αλλά και τα υπέροχα εδέσματα και ποτά της.
 
Μέλη του Συλλόγου Κυπρίων και η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Πωλήσεων του ΚΟΤ στην Αθήνα θα είναι στην διάθεση σας για όποια πληροφορία ζητήσετε, θα είναι εκεί στο στέκι της Κύπρου μας, ελάτε να μας γνωρίσετε καλύτερα, ελάτε με τα μονοπάτια των παιχνιδιών, των καμωμάτων και των αρωμάτων να πάμε ένα ονειρικό ταξίδι στο χρυσοπράσινο φύλλο.
 
Η κλήρωση για το ταξίδι για δύο άτομα, θα γίνει την τελευταία ημέρα των Γιορτών Παλιάς Πόλης στην Πλατεία Μητροπόλεως».
 
Με την δράση αυτή τόσο ο Σύλλογος Κυπρίων της πόλης όσο και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, επιδιώκουν μια στενότερη συνεργασία των δύο άκρων του ελληνισμού, ακόμη και στον Τομέα του τουρισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη από την Κύπρο το τουριστικό ρεύμα έχει αυξηθεί στην περιοχή μας με την ίδρυση του Κέντρου ανάδειξης λαογραφικής και ιστορικής ενότητας Θράκης- Κύπρου «Γρηγόρης Αυξεντίου», από το Σύλλογο Κυπρίων και το δήμο Αβδήρων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.