Οι Μιχαλης Ηλιασκος και Βαγγελης Δροσακης σημερα στο «Μασαλι»

Με τη μουσική παράσταση «Επτά Ψυχές Δυο Καρδιές»

Τους Μιχάλη Ηλιάσκο και Βαγγέλη Δροσάκη θα υποδεχθεί σήμερα στις 22.00 το Παραδοσιακό Καφενείο Μασάλι με την καινοτομική παράσταση τους «Επτά Ψυχές Δυο Καρδιές».
 
Μετά από 15 χρόνια συνεργασίας, ο Μιχάλης Ηλιάσκος (ιδρυτής του συγκροτήματος Οιωνός) και ο Βαγγέλης Δροσάκης (μέλος του συγκροτήματος) ενώνουν τις μουσικές τους γνώσεις για να δημιουργήσουν ένα καινοτομικό δίδυμο βασισμένο σε δέκα νέα τραγούδια με “ Folk “ έντεχνο ύφος.
 
Το project «Επτά Ψυχές Δυο Καρδιές» βασίζεται σε τραγούδια που αγαπήσαμε βάζοντας οι καλλιτέχνες ένα “folk” τόνο εναλλάσσοντας τα μουσικά όργανα : κλασική κιθάρα, βιολί, φλογέρα, τζουράς, μπουζούκι, ακουστική κιθάρα και φωνή με το δικό τους προσωπικό στυλ. Πρόκειται για μια καινοτομική παράσταση γεμάτη μελωδίες, εναλλαγή οργάνων και πολύ δυναμισμό.
 
Οι δύο καλλιτέχνες έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιο δημιουργώντας από κοινού με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Τεκτονίδη τα «Greek natural videos», τα οποία προβάλουν με τη μορφή videoclip ομορφιές της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.