Οι Locomondo «ξεσηκωσαν» την Κομοτηνη

Σε μία όμορφη και άκρως χορευτική συναυλία

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, προσκεκλημένοι του συλλόγου ατόμων με κινητική αναπηρία ΠΕΡΠΑΤΩ, βρέθηκαν στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο Θερινό ΔΗΠΕΘΕ οι Locomondo για μια συναυλία που σίγουρα θα μείνει αλησμόνητη σε όσους την παρακολούθησαν. Την συναυλία άνοιξε το συγκρότημα Χίλια Χρόνια, οι οποίοι επέλεξαν να πουν δικά τους τραγούδια και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Locomondo, οι οποίοι παρέμειναν στην σκηνή μέχρι τις 12.30 το βράδυ και στην κυριολεξία δεν σταμάτησαν να μας εκπλήσσουν.
 
Το κλίμα που επικράτησε ήταν διασκεδαστικό, άκρως χορευτικό, καθώς μικροί και μεγάλοι παρασύρθηκαν από τους ρυθμούς της reggae και της σκα του συγκροτήματος. Το ακόμα καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού άλλωστε συνέτεινε σε αυτή τη χορευτική διάθεση με τον κόσμο να αποχωρεί από τη συναυλία γεμάτος ενέργεια και κέφι.
 
Δεν ήταν, όμως, μόνο ο κόσμος που απόλαυσε τη συναυλία αλλά και οι ίδιοι οι Locomondo που έδωσαν στην σκηνή τον καλύτερο τους εαυτό ενώ δεν παρέλειψαν να ξεσηκώσουν ακόμα περισσότερο το κοινό τους με διάφορες εκπλήξεις αλλά και τα κοινωνικά μηνύματα που έστελνε δια μικροφώνου ο τραγουδιστής των Locomondo Μάρκος Κούμαρης στους παρευρισκόμενους.
 
Ολοκληρώνοντας την συναυλία τους οι Locomondo ευχαρίστησαν το κοινό τους για την ενέργεια και το ευχάριστο κλίμα που εξέλαβαν αλλά και το σύλλογο ΠΕΡΠΑΤΩ για την πρόσκληση που τους έκανε να τραγουδήσουν στην Κομοτηνή και υποσχέθηκαν η επόμενη τους επίσκεψη στην πόλη μας να γίνει σύντομα.

Περισσότερες φωτογραφίες από το live των Locomondo στο facebook της εφημερίδας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.