Οι «Εντιμοι Απατεωνες» της Ξανθης ερχονται και στην Κομοτηνη στην παρασταση «Η τρελη του Σαγιο»

Παράλληλα θα γίνει συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Ροδόπης ‘ Η Κιβωτός των Παιδιών’

Κάθε χρόνο, οι «Έντιμοι Απατεώνες», μια νεανική θεατρική ομάδα, από τη Ξάνθη, που αποτελείται από μαθητές και φοιτητές, ανεβάζουν αφιλοκερδώς μία παράσταση στη Ξάνθη.

Φέτος όμως, όπως έκαναν και πέρυσι, έχουν τη χαρά και τη τιμή να βρεθούν και στην Κομοτηνή, στις 28 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής, ενώ στην είσοδο θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων για το Σύλλογο Τριτέκνων Ροδόπης.

Οι Έντιμοι Απατεώνες, από τη Ξάνθη, θα σας διηγηθούν μια #Τρελή_Ιστορία

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η φετινή μας ιστορία ξεκινά σε μια γαλλική γειτονιά του Τροκαντερό, στο Χριστουγεννιάτικο Παρίσι, στα μέσα της δεκαετίας του ‘40.

Στην πλατεία Αλμά όλα κυλούν ωραία μέχρι που μια παρέα διεφθαρμένων στελεχών μιας νεοσύστατης εταιρείας, αποφασίζουν να σκάψουν όλο το Παρίσι για να ανακαλύψουν…πετρέλαιο!

Τότε αναλαμβάνει δράση η Ωρελί, η τρελή του Σαγιό! Η ιδιοφυής τρελή της γειτονιάς, μια ιδεαλίστρια που βλέπει μόνο το καλό στον κόσμο και μαθαίνοντας το σχέδιο των ληστών, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος εξαφανίζοντάς τους από αυτό τον κόσμο.

Εκείνη, οι στενοί της συνεργάτες ένας ρακοσυλλέκτης και μια λαντζιέρα, η Ιρμα, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι περιθωριοποιημένοι φίλοι της καταστρώνουν μια παγίδα για τους κακούς, αντιστεκόμενοι στην απληστία του χρήματος και σε κάθε μορφή εξουσίας που επηρεάζει τις ζωές μας!

Μια καυστική κωμωδία, πιο επίκαιρη από ποτέ, επισημαίνει τα αρνητικά του ευκαιριακού κέρδους και του τυχοδιωκτισμού και ανυψώνει τη σπουδαιότητα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της αποδοχής και του αλληλοσεβασμού.

Info:

Έντιμοι Απατεώνες, 2023

Στην είσοδο θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων για τον Σύλλογο Τριτέκνων Π.Ε. Ροδόπης Η Κιβωτός των Παιδιών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.